Hahaha, Free kullanıyorsan ilk indirmeden sonra bekle. Sonra Rapidde download bölümünde bir geri gel yani tekrar free olan bölüme, sana orada bir süre verecek mesela 14 minute. Sen bekleyip geri gittiğinde yani free bölümüne tekrar freeye tıkladığında bu süre azalmış olacak yani beklediğin kadar...
En çok kullanılan kesinlikle Corel. Ama en iyisi Corel mi? Bilemem ama bundan 7 yıl önce Kıbrısa gitmiştim. Orada Matbaacılar ve bu tür işleri yapanlar Corel'le yeni tanışıyorlardı ve hepsi de Quark kullanıyordu. Biliyor musunuz ne oldu? Quarkların hepsini çöpe attılar. Ama Freehand ayrı. Yine...
Scala with image ile çizginin büyüdüğünde de orantılı kalınlaşıp incelmesini sağlayabilirsin. Biliyorsanda hatırlatmış olayım.. :)
8 iyidir uzun yıllar kullandım, kullanmıyorum şu anda ama gerçekten tüm işinizi görür. Ve inanılmaz hızlıdır şaşar kalırsınız.
Eminecik, bu ne cool bir cevap böyle! İnsan kullandığı programı bari söyler. Nette araştırma yaparsanız bulursunuz.. Çok itici bi cevap kusura bakma. Biraz fazla kendini beğenmiş davranmışsın...
Saygılar...
Corel'i öğrenmek için bu resmi corelde çizdin öyle mi?
Corel'i öğrenmek için...
Kusura bakma ama sana inanmıyorum. ÇOk iyi usta corelciler böyle bir resmi corelde çizerler. Sanki fırçayı almış çizmiş gibi anlatmışsın. Dostum Corelde bile böyle bir resmi çizmek acayip zordur.
Yani...
Bu konuda hiçbir kriter-kısıtlama yoktur! Sadece mantık vardır. Meraklandıracak olan; Üst başlıktır.. Dikkatinizi çekip okutacak olan Başlıktır... Kısa bir anlatım yapıp detayları pas geçende alt başlıktır...
Durum böyle olunca... Başlık büyük, alt başlık ve üst başlık birbirine yakın...
Ben bu bölümü anlamadım? Kullanıcılar kendileri sorup kendileri cevaplıyorlar hemen hepsi de başka yerden kopyala yapıstır yapıyorlar. Benim anlayışım mı kıt acaba? Soru soran yok millet kendi kendine soru sorup cevap veriyor. Sanırım bende bir arıza var!
"CMYK: 0/0/0/100 yerine, CMYK: 60/30/30/100 kullanabiliriz.
Ancak bu renklendirmeyi yazılarda ve ince çizgilere sahip şekillerde kullanmak baskıdaki en ufak renk kaymalarının hemen görülmesi sorununa yol açar. Bu nedenle parlak siyahı zemin ve büyük alanların renklendirmesinde kullanmak...
Sevgili arkadaşım, vektörel bir program olmadan, Photoshop'ta herşeyi yapman imkansızdır. Bİlakis Vektörel programlar az da olsa Bitmap Programların eksikliğini kapatabilirlir. Ancak Bitmap tabanlı programlar vektörel yani çizgisel programların yaptıklarını kesinlikle yapamazlar. Mesela...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.