Arama sonuçları

1. şükrü serkan cerrahoğlu

Grafikerim

merhaba, yaptığınız çalışmalardan birkaç tanesini bana mail atabilirseniz bakmak isterim.kolay gelsin.iyi çalışmalar... serkan@spiritgrafik.com
  2. şükrü serkan cerrahoğlu

! Ücretsiz ! Yardımcı Eleman Olarak İş Arıyorum...

merhaba, yaptığınız çalışmalardan birkaç tanesini bana mail atabilirseniz bakmak isterim.kolay gelsin.iyi çalışmalar... serkan@spiritgrafik.com merhaba, yaptığınız çalışmalardan birkaç tanesini bana mail atabilirseniz bakmak isterim.kolay gelsin.iyi çalışmalar... serkan@spiritgrafik.com
  3. şükrü serkan cerrahoğlu

yardımcı grafiker

merhaba, yaptığınız çalışmalardan birkaç tanesini bana mail atabilirseniz bakmak isterim.kolay gelsin.iyi çalışmalar... serkan@spiritgrafik.com
  4. şükrü serkan cerrahoğlu

stajyer olarak çalışmak istiyorum

5. şükrü serkan cerrahoğlu

web editörlüğü

merhaba.web tasarımı hakkında bilginiz var mı? yani html bilginiz var mı? varsa ekleyin lütfen sserkanc@msn.com merhaba, yaptığınız çalışmalardan birkaç tanesini bana mail atabilirseniz bakmak isterim.kolay gelsin.iyi çalışmalar... serkan@spiritgrafik.com
  6. şükrü serkan cerrahoğlu

Resim İstek

mrb arkadaşlar bana da tabakta pişmiş et köfte,inegöl köfte resimleri lazım.kolay gelsin
Yukarı Alt