Arama sonuçları

1. cihangarip

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

Hayırlı olması dilegiyle, oy kullanılmıstır.
  2. cihangarip

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Bardak için teşekkürler , sitenizde başarılar dilerim . Manisadan sevgilerle.
  3. cihangarip

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Hımm inşallah sunumunuza uygun bir konsept bulursunuz, iyi çocukların yatma vaktı gelmiş yarın akşam görüşmek dileğiyle herkeze iyi geceler :clap2:
  4. cihangarip

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR mockuplar diyerek hazır site diyorsan var fakat logo sunumu için ne tarz birşey lazım sana o konuda bir soru işareti var kafada : ? :confused: http://www.free-power-point-templates.com/articles/download-free-logos-and-logo-templates/...
  5. cihangarip

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ iyi geceler varsa bir kamyoncu tanıdıgın ona sor yardımcı olabilir sanırsam sana :)
  6. cihangarip

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Son 1 aydır işleri yogun olmayan 1 kişi denk gelmiyor Kİ zaten karşıma, sunumunuz ney ile ilgili ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya calısırız elimizden geldigince Sayın Aslı SAYILIR...
  7. cihangarip

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ Vallaha gördüm :eek: sizi pek meşkul etmeyelim o zaman da daha rahat işlerinizi bitirin ; Afiş konusunda bildiğim bir yer yok :(
  8. cihangarip

Pendikli.net Projesi

Arkadaşlara katılıyorum, çok hoş ve güzel bir çalışma olmuş.
  9. cihangarip

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ Göremiyorum sizi galiba : ) Adana cık aradan
  10. cihangarip

...Bıdı Bıdı...

EE arkadaslar nasılsınız neler yapıyosunuz eğlenecek bir şey varmı : )
  11. cihangarip

Photoshop'a yeni başlayanlar için video anlatımlı dersler...

Paylasım için teşekkürler.
  12. cihangarip

...Bıdı Bıdı...

İyi geceler Bıdı Bıdı yapacak kimse varmı ? :)
  13. cihangarip

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Ozan Bey 'e başarılar, Çekilişe katılan arkadaşlara da bol şanslar dilerim. Üyelik tamamlandı :)
  14. cihangarip

Merhaba Arkadaşlar

Merhaba Arkadaşlar adim Cihan, 22 yasındayım, Manisa'dan katılıyorum, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilgisayar Tasarım ve Programlama bölümü mezunuyum keyifli vakit gecirmemiz dilegiyle herkeze iyi eğlenceler.
Yukarı Alt