paylaşım için teşekkürler fakat bir sorun olacak clone la çoğaltılmamış olan ayrı ayrı olan ve ebatları yine tek boy a sabit olan bir çizimin genel ölçüsünü bozmadan içerikteki boylarla nasıl değişiklik yapabiliriz....şimdiden teşekkürler
linki kopyalım yapıştırmama rağmen resim görünmüyor üzgünüm başaramadım .Başarabilsem elimdeki bir çok cdr uzantılı dosyayı paylaşmak isterdim.yardımcı olursanız sevinirim.
resim (jpg.cdr vb. gibi ) eklemeye çalıştım fakat host it yazısını tıklamam gerekirken host it yazı çıkmıyor bu nedenle başaramadım kural olan 1,5 mb sınırınıda geçmedim fakat yinede başarılı olamadım ayrıca en son da ki linki kopyalamam gerekiyor fakat 4. son seçenek te link çıkmıyor acaba url...
nerede hata yapıyorum acaba bezier tool aracı ile kesilecek bölgeyi çiziyorum fakat dekupeyi yapamıyorum bir yardımcı olursanız sevinirim.not bitmap kullanmadan !!!
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.