Arama sonuçları

1. asimavim_24

coreldraw da dekupe yapmak

"ve dekupemizi yapıyoruz" derken nasıl bir işlem yapıyoruz ben onu anlayamadım...
  2. asimavim_24

çizim vektörler

paylaşım için teşekkürler...
  3. asimavim_24

Corelde Birden Fazla Nesneyi Tek Komutla İstediğiniz Ölçüde Değiştirme

paylaşım için teşekkürler fakat bir sorun olacak clone la çoğaltılmamış olan ayrı ayrı olan ve ebatları yine tek boy a sabit olan bir çizimin genel ölçüsünü bozmadan içerikteki boylarla nasıl değişiklik yapabiliriz....şimdiden teşekkürler
  4. asimavim_24

resim ekleme denemesi

http://img529.imageshack.us/img529/3104/makinaqv0.jpg olmadı yinede teşekkürler ...
  5. asimavim_24

resim ekleme denemesi

linki kopyalım yapıştırmama rağmen resim görünmüyor üzgünüm başaramadım .Başarabilsem elimdeki bir çok cdr uzantılı dosyayı paylaşmak isterdim.yardımcı olursanız sevinirim.
  6. asimavim_24

resim ekleme denemesi

resim (jpg.cdr vb. gibi ) eklemeye çalıştım fakat host it yazısını tıklamam gerekirken host it yazı çıkmıyor bu nedenle başaramadım kural olan 1,5 mb sınırınıda geçmedim fakat yinede başarılı olamadım ayrıca en son da ki linki kopyalamam gerekiyor fakat 4. son seçenek te link çıkmıyor acaba url...
  7. asimavim_24

bilgi ve paylaşım için teşekkürler...
  8. asimavim_24

resim ekleme denemesi

selam herkeze
  9. asimavim_24

vektör kesim için bilgi verebilirmisiniz ...
  10. asimavim_24

nerede hata yapıyorum acaba bezier tool aracı ile kesilecek bölgeyi çiziyorum fakat dekupeyi yapamıyorum bir yardımcı olursanız sevinirim.not bitmap kullanmadan !!!
  11. asimavim_24

ASCii.Art (Yazılardan resim yapan program) !!!!

paylaşım için teşekkürler ...
Yukarı Alt