Süper emprime desen psd dosyaları hepsi ayrı ayrı layelerle çalışılmış.. (40 MB boyutunda) Kendinize göre hazırlayabilirsiniz dosyaları Kolay gelsin.
Şifre: www.grafikerler.org
BURADAN indirin
Merhaba,
Resimlere sis eklemenin çok basit bir yolunu göstereceğim size.
Gerçekçi bir sis yaratabilmek için işin sırrı yoğunluğunu değiştirmek;
Sis eklemek istediğiniz resmi açın
Yeni bir layer oluşturun( her zaman olduğu gibi Ctrl+Shift+Alt+N ile)
Geniş ve yumuşak uçlu bir fırça seçin...
Merhaba
Bilgisayarınızda çok çeşitli fırçaların bulunduğuna eminim. Şimdi size bu fıçaları nasıl çok iyi sanat eserine dönüştürebileceğini öğreneceğiz.
Burada orjinal imajımızı görebilirsiniz
Bu ders için basit bir gül fırçasını kullanacağız.( Gül Fırçasını BURADAN İNDİRİN)
Bir...
hadi başlayalım. Bu ders için ben bir elma kullandım(siz domates yada portakalda kullanabilirsiniz)
Bir doküman açın(1000 x 1000 piksel)
" Magic Eraser Tool " aracı ile gri fonu silin
Sonra elmayı dökümanınıza sürükleyin
Şimdi işin eğlenceli kısmı geliyor.
Yeni bir layer oluşturun...
Selam Arkadaşlar,
Bugün size duvar kağıdı olarak yada web sitenizde fotoğraf portfolyonuzda mükemmel bir şekilde kullanabileceğiniz hoş bir efekti nasıl yapacağınızı göstereceğim.
Bir sayfa açın (lütfen aşağıdaki değerlere sahip bir sayfa olsun)
Pencil Tool(kalem aracı)nı açın. Brush...
Merhaba arkadaşlar
Siyah fonlu yeni bir doküman ile başlayalım(CTRL+N ölçüsü 600 x 600 piksel olmalı)
Renkleri ayarlamak için D ye basın , sonra değiştirmek içinde X tuşunu kullanın.
Brush tool(fırça aracı)nızı seçin
Ve aşağıdaki ayarları yapın:
Aşağıdaki şekildeki gibi rasgele...
Merhaba arkadaşlar
3boyutlu bir modelin yumuşak bir dokunuşla nasıl eskiz çalışmasına dönüştüğünü göstereceğim.
Şimdi aşağıdaki şekli photoshop ta açalım
Layer i " Layer 1 " olarak yeniden adlandırın.( bu sayede dersi takip etmeniz kolaylaşır)
Layerı çoğaltın( CTRL+J ile) , sonra bu...
Bugün size birinin yüzüyle oynamayla ilgili basit bi metot göstereceğim.
Angelina Jolie’nin bir fotoğrafını kullanacağız. Bu fotoğrafın üstünde çalışacağız çünkü çok hoş ve onu yapabildiğimiz kadar çirkinleştirmeyi deneyeceğiz.
Layerı çoğaltmak için Photoshoptan imajı açtıktan sonra CTRL+J...
Hadi başlayalım
İhtiyacımız olan fotoğraflardan ilki Maggie Grace’e (ki kendisi çok hoş bi bayan) ait, ikincisini baldır üçüncüsünü kol için kullanacağız.
Yeni bir layer yaratın ( Shift+Ctrl+N ile)
Pencil Tool(kalem aracı) nı seçin we benimki gibi bir seçim yapın.bu sonraki adımlar için...
1. Adım :
Fireworks programında bir sayfa açtıktan sonra resminizi sayfanızın ortasına paste yapın.
2. Adım :
Sonra resim seçili iken Filters > Eye Candy > Bevel Boss yapın.
3. Adım :
Aşağıdaki değerlerin hepsini eksiksiz girin. Sonra lighting sekmesine gidin ve Highlight brightness 70 size...
Menüleri basit olarak tanımaya çalışacağız. İlk olarak en başta gördüğümüz file menüsünden başlayalım.
“New” ( Ctrl+N ) Bu yeni sayfa yapmamızı sağlayan menüdür. “New” e bastığınızda karşınıza gelen menüde “Width” in değeri bizim sayfamızın enini belirlememizi sağlayan değerdir. Yandaki kutucuk...
Photoshop'u öğrenmek isteyen fakat elinde bir kaynak olmayanlara ışık tutacak bir e-book.Tamamen Türkçe ve içinde birsürü resimli anlatımlı örnekler mevcut
DOVNLOAD
Rar şifresi : grafikerler.org
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.