Objelere-yazılara verilen Stroke efekti hoş durmamış, font seçimi yanlış,ilk çalışmada renk uyumu göremiyorum.Bazılarında resim çözünürlüğü düşük...
üzerinde çalışılması gereken çalışmalar.. Kolay gelsin..
@Abdullah Şahin
Zaten sizden bu Sanal pc hakkında bilgi edinmiştim Abdullah Bey, bi hızla sarmıştım Sanal bilgisayara, zaman geçti hala Tek pc konumundayım:) Ama dediğim gibi en yakın zamanda kurucam, Virüslerden de kurtulurum bu sayede, bırakalım sanal pc şişsin dimi:D
Dilek Hanım, klasörün içi boş gözükemez. indirirken zaten 1105 KB diye yazıyor:)
Şuanda indirdim herhangi bir sorunla karşılaşmadım..
İkincisi, Sanırım parolayı yanlış girdniz. Bu yüzden boş gözüküyor..
Şifreyi tekrar: Grafikerler.Org olarak denemenizi rica edicem..
Sade ve hoş oLmuş, sadece gözüme takılan font ve rengi.. Siyah? Çok keskin durmuş sanki.. Bide "i"Lerin ters oluşu pek güzel olmamış gibi..
Yinede bütün olarak güzel.. ellerinize sağlık
İnternetten şuana dek sadece 1 ürün aldım ve gerçekten güvenilir bir şekilde aldım. Yalnız cihazımda(telefon) arıza çıktı hemde ilk haftada, sanal alışveriş yaptığım için arıza konusunda çok uğraştım diyebilirim, tek kötü yönü bu olsa gerek..
Öncelikle bilgisayarımı alalı 1,5 sene oLdu ve 1,5 sene içerisinde toplamda 11+ format atmışımdır, ama uzun zamandır(2-3 ay) atmıyorum çünkü ACRONIS TRUE İMAGE programını kullanıyorum..
Şimdi diyeceksiniz neden bukadar fazla? format bilgisayarı zamanla öldürüyor,haklısınız ama bilgisayarı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.