Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

photoshopla yeni tanistim ve en uydurmasindan kartvizit calismam

Bence forumdaki örnek kartvizitlere bakın. Kartvizitteki renk uyumu, font kullanımı,bütünlük, uyum vs... bunlara dikkat etmelisiniz.
  2. Buse Türüdü

Meraba

Hoşgeldiniz, iyi forumlar.
  3. Buse Türüdü

Hadi tanısana kim olduğumu :)

:D komik..
  4. Buse Türüdü

Beyninizin hangi tarafı daha çok gelişmiş?

@Abdullah Şahin Zıt beyinLiyiz desenize abdullah bey:))
  5. Buse Türüdü

Beyninizin hangi tarafı daha çok gelişmiş?

6B*2A çıktı ve Ben "sol beyinli" Biriyim..
  6. Buse Türüdü

Gölge (2008)

GöLge (2008) Vizyon tarihi: 20 Mart 2009 Yönetmen: Mehmet Güreli Senaryo: Nilgün Öneş Müzik: Mehmet Güreli Yapım: Türkiye 2008 115 dakika (Renkli) Dil: Türkçe Dağıtıcı Firmalar: Özen Film FiLmin Konusu: Müzisyen, ressam ve yönetmen Mehmet Güreli’nin uzun zamandır beklenen...
  7. Buse Türüdü

AçLık(2008)

AçLık(2008) Vizyon tarihi: 20 Mart 2009 Yönetmen:Steve McQueen Senaryo:Enda Walsh, Steve McQueen Tür: Dram Yapım: İngiltere 2008 96 dakika (Renkli) Dil: İngilizce Internet adresi: www.hungerthemovie.co.uk/ FiLmin Konusu: IRA ile ilişkilendirilmiş olan filmde, Bobby...
  8. Buse Türüdü

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (2008)

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (2008) Vizyon tarihi: 6 Şubat 2009 Yönetmen:David Fincher Senaryo :Eric Roth Müzik :Alexandre Desplat Görüntü yönetmeni:Claudio Miranda Tür: Dram, Fantastik, Romantik Yapım: ABD 2008 166 dakika (Renkli) Dil: İngilizce Internet adresi...
  9. Buse Türüdü

Güneşi Gördüm

Filmde, 6 çocuk üzerinden yola çıkılarak ülkemizde zorda kalan milyonlarca çocuğun sessiz çığlıklarına kulak veriliyor. Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül Senaryo : Mahsun Kırmızıgül Oyuncular : Mahsun Kırmızıgül, Demet Evgar, Hande Subaşı, Yıldız Kültür Filmin Türü : Drama, Psikolojik...
  10. Buse Türüdü

Tavsiye Kitaplar..

ilk tavsiyem, son günlerde bu yazarın kitaplarını okuduğum ve hayran kaldığım Canan Tan" ı öneriyorum. *Piraye *Yüreğim seni çok sevdi *En son Yürek Ölür *Eroinle dans Bu romanları okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum, tek solukta okuyacağınız muhteşem kitaplar..
  11. Buse Türüdü

Tavsiye Kitaplar..

Başlıktan da anlaşılabileceği gibi bu bölümde kitap tavsiyesinde bulunucaz. Her ne kadar iş-güç çok da olsa her zaman kitap okumaya zaman ayırmak gerekir. Her kitap değerlidir ama konusu bizi etkileyecek kitapları okursak okuma alışkanlığı dahada çoğalır.. Sizlerden isteğim...
  12. Buse Türüdü

Sn. Admin Ömer YILDIZ'a:

Yaşar Bey bize söylenecek söz bırakmamış:) Ömer Bey, doğum gününüz kutlu olsun, Nice mutlu ve beraber yıllar dileğiyle..
  13. Buse Türüdü

Altın Paket!! Tüm Markaların Vektörel Logoları Burada

Teşekkürler Hakan Bey,güzel payLaşım, işe çok yarayacak..
  14. Buse Türüdü

8 Adet 200 dpi Vesikalık Arka Fon

Paylaşım için teşekkürler Hakan Bey
  15. Buse Türüdü

Dream Vektör

Teşekkürler Erkin Bey, çok şirinler..
  16. Buse Türüdü

Pathfinders Paleti: "Divide"

Vallahi süpersiniz Dilek Hanım:) ellerinize sağlık
  17. Buse Türüdü

Pentoolla o yolu denedim ama pek düzgfün bişey çıkaramadım ortaya..:) Birde Pathfinder yöntemini deneyeyim..
  18. Buse Türüdü

Merhabalar.. İllistrasyonda yeniyim, daha doğrusu öğrenmeye çalışıyorum, bir noktada takıldım. Aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi; bir dikdörtgen çizdim içine 2 elips yerleştirdim. elipsLeri farklı renklerde boyadım, ama dikdörtgenin geriye kalan kısımlarınıda belirttiğim şekilde boyamak...
  19. Buse Türüdü

2 click...

Kısa,öz ve pratik..:) Teşekkürler..
  20. Buse Türüdü

İşte Altın Font Paketi Tüm Marka Fontları Burada Mutlaka Bakın

Harika bi paylaşım Hakan Bey, teşekkürler..
Yukarı Alt