Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

eski çalışmamdan bir tipografi

Gerçekten de düşüncelerinizi çalışmalarınıza çok güzel bir şekilde yansıtıyor ve kompozisyonu en güzel şekilde ayarlıyorsunuz.. Severek yapılmasa bence bu kadar güzel çalışmalar ortaya çıkmaz..:) Başarılarınızın devamını diliyorum Cengiz Bey..
  2. Buse Türüdü

gothic girl typo

Tipografi alanında gerçekten çok başarılısınız, bu ve diğer çalışmalarınız da gerçekten başarılı.. ellerinize sağlık
  3. Buse Türüdü

Tuş Dijital Logo (fikirlerinize ihtiyacım var )

Bence birinci çalışma daha güzel ama, 1. çalışmanın bazı değişiklikler yapıldıktan sonra daha güzel olacağına inanıyorum.. Mesela Font'u değiştirirseniz dahada güzel olacaktır, Font rengi gri seçilmiş ama Daha canlı bir renk seçilebilirdi. Elinize sağlık yinede, eminim ki söyleidğim şeyleri...
  4. Buse Türüdü

Yeni Tasarımlarım....

Bencede çalışma gayet güzel, fikir orjinal, herşey çok güzel olmuş.. Ellerinize sağlık
  5. Buse Türüdü

Pişmaniye ve lokum resimleri (İSTEK)

Hiç yokdan iyidir, pek yüksek çözünürlüklü değil ama işini görebilir..
  6. Buse Türüdü

Pişmaniye ve lokum resimleri (İSTEK)

Teşekkürler Fatih Bey,
  7. Buse Türüdü

PSD TASARIMLAR (Güncellenecektir)

Gerçekten de faydalı paylaşımlar, Teşekkürler..
  8. Buse Türüdü

Porsche,Volvo & FordEscape Vectors

Paylaşım için teşekkürler..
  9. Buse Türüdü

Tuş Dijital Logo (fikirlerinize ihtiyacım var )

https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/700-foruma-resim-eklemek.html verdiğim adrese bakarsanız resim ekleme nasıl yapılır öğrenebilirsiniz.. Resim yüklendikten sonra size yardımcı olabiliriz yorum konusunda:)
  10. Buse Türüdü

Angelina Jolie Typo

Gerçekten de güzel olmuş, ellerinize sağlık
  11. Buse Türüdü

Edicafe Logo çalışmalarım

Ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel çalışmalar ama bencede en güzeli 7. çalışma:)
  12. Buse Türüdü

Merhaba Tüm Operatörlere ve Grafikerlere

Hoşgeldiniz..
  13. Buse Türüdü

Merhaba & Deneme :)

Hoşgeldiniz Didem Hanım, umarım forum içerisinde keyifli vakitler geçirirsiniz.. İyi forumlar..
  14. Buse Türüdü

İşte doğaçlama fotoğrafına bir örnek çalışmam!

Gerçekten de güzel.. Tebrikler valla:)
  15. Buse Türüdü

yumurta, çeşitli yumurtalar, tavuk yumurtası, bıldırcın yumurtası, renkli yumurta

Paylaşım için teşekkürler emine hanım, ellerinize sağlık
  16. Buse Türüdü

Corel Capture Ders (Nedir? nasıl kullanılır?)

Paylaşım için teşekkürler Yusuf Bey.. Rapidshare'den indirmek isteyenler için upload ettim dosyanızı.. http://rapidshare.com/files/167959123/Corel_capture_uygulama_notlarae_.pdf.html yada http://uploaded.to/?id=w1d76o
  17. Buse Türüdü

sektörel dergi ilanı bodrium otel

Kendinizi eleştirmek de çok güzeldir, Bazı insanlar bu özelliğe sahip değildirler.O yüzden çalışmanızda eksikliklerde olsa çok şanslısınız:)
  18. Buse Türüdü

Yüksek çözünürlükte kazdağı foto lazım acil!!!

Acil,Yardım gibi başlıklar ve mesajlar yazmayınız. Forum içerisinde kirlilik meydana getirmektedir. Lütfen isteğinizi mesajlarınızda özenli bir şekilde yazınız.. Saygılarımla,
  19. Buse Türüdü

resimlerin arka fonunu değiştirmek

Gerçekten kısa ve öz bi anlatım olmuş, teşekkürler Zülfü Bey..
  20. Buse Türüdü

Tanıtım Davetiyesi - Broşür

Bence bütün olarak güzel ama fotoğraflar polaroid'in içinde pek hoş durmamış bence.. O ortadan kalkarsa genel olarak güzel gözüküyor.. Ellerinize sağlık
Yukarı Alt