Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Bahçemdeki Ateş Böcekleri / Fireflies in The Garden 2008

Fireflies in The Garden Bahçemdeki Ateş Böcekleri Yönetmen Dennis Lee Oyuncular Emily Watson , Julia Roberts , Ryan Reynolds , Willem Dafoe İngilizce,Türkçe altyazılı Yapım yılı : 2008 Dram Filmin Konusu İsmi belli olmayan Şikago yakınlarındaki bir orta batı kasabasında...
  2. Buse Türüdü

Son Buluşma-2008

Son Buluşma Yönetmen Nesli Çölgeçen Oyuncular Ömer Küyük , Yakup Satar , Veysel Turan Türkçe Yapım yılı : 2008 Savaş Filmin Konusu Türkiye’nin bağımsızlığı için binlerce insanın şehit düştüğü, genç-yaşlı, kadın-erkek demeden düşmana karşı tek vücut direndiği Kurtuluş...
  3. Buse Türüdü

Yıldızlar takımı3: Mezuniyet Yılı 2008

High School Musical 3: Senior Year / Turkish Dubbed Yıldızlar takımı3: Mezuniyet Yılı / Türkçe Dublaj Yönetmen Kenny Ortega Oyuncular Zac Efron, Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Vanessa Anne Hudgens Türkçe Dublaj Filmin Konusu Lise son sınıf öğrencisi olan Troy ile Gabriella...
  4. Buse Türüdü

3 kırımlı katalog çalışması

Bencede güzel bir çalışma olmuş, Ellerinize sağlık herşey güzel gözüküyor..
  5. Buse Türüdü

Ödüllü Logo Yarışması

İnşallah sitenize güzel bir logo bulursunuz, katılan tüm arkadaşlara başarılar dileirm..
  6. Buse Türüdü

cola turka'nın 5 litreliği çıkmış

Orası bir hata:) Elinize sağlık güzel bir çalışma.. 5lt. olmasını hayal bile edemiyorum daha 2 lt.lik'ken asiti kaçıyosa 5 litrede ne olur kim bilir:D Tekrar ellerinize sağlık
  7. Buse Türüdü

sızce nasıl

Sanırım resim eklemeyi unuttunuz:)
  8. Buse Türüdü

özsoy petrol logo tasarımı

hepside birbirinden güzel bence.. 8. logo ve 5. logo arasında gidip geldim doğrusu, Ellerinize sağlık
  9. Buse Türüdü

Merhaba

Hoşgeldiniz, iyi forumlar
  10. Buse Türüdü

20 Adet çizgi Karakter Psd

Paylaşım için teşekkürler..
  11. Buse Türüdü

Microsoft Word XP

Bilgiler için teşekkürler, word hayatımda büyük bir önem taşıyor aslında.. Her türlü işlemi wordde yapabiliyorum, Tekrar Teşekkürler..
  12. Buse Türüdü

logo istekleriniz

Sanırım bu işinize yarayacaktır.. http://rapidshare.com/files/163419117/Romanson.eps.html
  13. Buse Türüdü

Arızalı Donanımların Tespiti

Bilgilendirme için teşekkürler Abdullah Bey,
  14. Buse Türüdü

Cep Telefonu Numarama Taşıma İşlemi

Teşekkürler Abdullah Bey..
  15. Buse Türüdü

Bu da GOOGLE ‘ın bilgisayar gemisi

İnanmıyorum, Google sonunda bunuda yapacak:) Google'Den herşey beklenir, hatırlıyorum da Google'nin zurihteki ofisini... Eğer o varsa kesinlikle bunuda yaparlar diye geçirdim içimden :) Madem konusu açıldı buyrun, Zürih'teki ofise de bakın...
Yukarı Alt