Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

ATATÜRK resmi (istek)

Sanırım biraz arama yaparsanız istediğiniz yüksek çözünürlükteki resimleri fazlasıyla bulucaksınız.. https://www.grafikerler.org/fotograf-amp-resim/979-atat252rk-resimleri.html
  2. Buse Türüdü

MSN de sizi kim engellemiş nasıl bulunur? (Programsız)

Bu yöntemi bilmiyordum ama ikinci yöntemide ben söyleyeyim size:) Messenger menüsünden araçlar>seçenekler>Gizlilik kısmına giriyorsunuz. Daha sonra sol tarafta msn'nizde ekli kişiler sıralanmaktadır, sağ tarafta ise sizin engelledikleriniz.. Sizi engellediğini düşündüğünüz kişiyi listeden...
  3. Buse Türüdü

Çöken uygulamalarda belgeleri kurtarma

Bu daha önce başıma ghelmişti ne yazıkki:) Daha sonradan öğrendim ve şimdi bunu bende kullanıyorum. teşekkürler Abdullah Bey.
  4. Buse Türüdü

Bu evlerde oturmak istermisiniz?

Vallahi canım sıkıldığında, kafamı dağıtmak için biyerler ararım, buralar Tam Benlik:) Yanlız kalmayı seven biri olarak gerçekten isterdim. Teşekkürler..
  5. Buse Türüdü

Cep Telefonu Numarama Taşıma İşlemi

Bilgilendirme için teşekkürler Abdullah Bey, peki size bir sorum olucak. Acaba bu numara taşınabilirliğini yapsak, daha sonradan ek bir ücret talep ederler mi acaba? gerek faturada olsun gerekse kontörlerden düşme olsun... Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse güzel...
  6. Buse Türüdü

Hayal Gücü Sınır Tanımıyor

Gerçekten de sınır tanımayan fotoğraflar.. Teşekkürler..
  7. Buse Türüdü

trafik işaretleri, pictogramlar,yer işaretleri vb bir işaret arşivi

Teşekkürler Bahtinur Hanım ve Sait Bey...
  8. Buse Türüdü

İlan Çalışmam

Emine hanıma katılıyorum, bayanı yukarı doğru çekmişsiniz, görsel bozulmuş. Onun haricinde gözüme güzel gözüktü. Elinize sağlık..
  9. Buse Türüdü

süpper kartvizit yorum yapmadan gitmeyeceksin

Bir kartvizit adına çok karışık geldi bana.. Erkin Bey'e katılıyorum, Yazıların Baş Harfi büyük yazmanız gerekiyordu sanırım. Ayrıca "bayram ve ramazan kayıkçı" isimleri en üstte kötü durmuş bence.. Yinede emek verilmiş bir çalışma, emeğinize sağlık
  10. Buse Türüdü

istek; Stilize edilmiş aslan vektörleri lazım...

Teşekkürler Emine Hanım..
  11. Buse Türüdü

Disney Karakterleri PSD

Hepside birbirinden güzeller:) Teşekkürler Sait Bey
  12. Buse Türüdü

Çizgi Film Arabaları , Cartoon cars

Teşekkürler..
  13. Buse Türüdü

Paket , Ambalaj İşaretleri ,Packaging Symbols

Paylaşım için teşekkürler...
  14. Buse Türüdü

Masa Sümeni 2009 Cdr | Jpg

Teşekkürler Zülfü Bey, ellerinize sağlık
  15. Buse Türüdü

2009 Takvimi - Turkce

Teşekkürler..
  16. Buse Türüdü

Çizgi Film Fonları

paylaşım için teşekkürler..
  17. Buse Türüdü

herkese selam

Hoşgeldiniz, forum içerisinde keyifli saatler geçirmenizi dilerim..
  18. Buse Türüdü

Resimden Nesne Silmek

Ders için teşekkürler...
  19. Buse Türüdü

(Yardım) Butona Link Verme

Öncelikle ad-soyad ile ilgili değişikliği yapmanız gerekmektedir... info@grafikerler.org mail adresine eski rumuzunuzu ve ad-soyadınızı mail olarak atarsanız, ilgili arkadaşlar üyeliğinizi aktifleştireceklerdir.. Saygılarımla,
Yukarı Alt