Herkese iyi günler ben bu işte daha yeniyim hala öğrenciyim,hayal gücünün bu işte çok önemli olduğunu biliyorum peki hayal gücümüzü geliştirmek için yapabileceğimiz şeyler varmı bu işin içinde olan büyüklerimden tavsiyeler bekliyorum.Teşekkürler.
Hepinize iyi günler diliyorum,ilk broşür denememi sizlerle paylaşmak istiyorum yorumlarınız esirgemezseniz sevinirim hatalarımı görmem lazım....Broşür hayali bi firmaya firmanın logosu bana ait,ayrıca ünlü logolar dışında diğer logolar ve afişlerde bana ait.
Herkeze selam, yeni yapmış olduğum albüm kapağı tasarımlarımı sizlerle paylaşıyorum, hatalarımı görebilmek açısından yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
Arkadaşlar hocamın vermiş olduğu bi ödev milli eğitime gidicek eğer beğenirlerse kullanıcaklar,daha tam olarak bitmedi yazılcak şeyler var ama genel olarak tasarımla ilgili yorumlarınızı ve fikirleriniiz bekliyorum teşekkürler......
Herkeze iyi günler,bu sefer yapmış olduğum bi film afişini sizlerle paylaşmak istiyorum.Öğrenciyim ve bu nedenle yapıcı yorumlarınızı yine bekliyorum...teşekkürler.............. .
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.