Arama sonuçları

1. Kerem Taşkın

Film Afişi(Pırate)

Yapmış olduğum yeni film afişi çalışmam yorumlarınızı bekliyorum.
  2. Kerem Taşkın

Film Afişi

Yapmış olduğum yeni film afişi çalışmam yorumlarınızı bekliyorum.
  3. Kerem Taşkın

Grafik Tasarım Sergisi

Okulumuzun yılsonu sergisi için yapmış olduğum bir afiş çalışması yorumlarınızı bekliyorum.
  4. Kerem Taşkın

İstanbul 2010 Afişi

Okulda sınav için yapmış olduğum bi çalışma yorumlarınızı bekliyorum.
  5. Kerem Taşkın

Film Afişi(Serial Killer)

Yeni film afişi çalışmam yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
  6. Kerem Taşkın

Hayal Gücü Nasıl Gelişir?

Herkese iyi günler ben bu işte daha yeniyim hala öğrenciyim,hayal gücünün bu işte çok önemli olduğunu biliyorum peki hayal gücümüzü geliştirmek için yapabileceğimiz şeyler varmı bu işin içinde olan büyüklerimden tavsiyeler bekliyorum.Teşekkürler.
  7. Kerem Taşkın

Film Afişi(Adolf Hitler)

Yapmış olduğum yeni film afişi yorumlarınızı bekliyorum.
  8. Kerem Taşkın

İlk Broşür Çalışmam

Hepinize iyi günler diliyorum,ilk broşür denememi sizlerle paylaşmak istiyorum yorumlarınız esirgemezseniz sevinirim hatalarımı görmem lazım....Broşür hayali bi firmaya firmanın logosu bana ait,ayrıca ünlü logolar dışında diğer logolar ve afişlerde bana ait.
  9. Kerem Taşkın

Yılsonu Sergisi Afişi

Okulumuzun yılsonu yapılcak olan grafik tasarım sergisi için yapmış olduğum bi çalışma yorumlarınızı bekliyorum.
  10. Kerem Taşkın

Hitman Film Afişi Çalışmam

Hitman filmi için yaptığım bir afiş çalışmam,yorumlarınızı bekliyorum.
  11. Kerem Taşkın

Eminem Albüm Kapağı

Herkese selam eminemin yeni çıkacak olan albümü için 2 tane kapak yaptım yorumlarınızı esirgemeyin.....
  12. Kerem Taşkın

Yeni Albüm Kapaklarım

Herkeze selam, yeni yapmış olduğum albüm kapağı tasarımlarımı sizlerle paylaşıyorum, hatalarımı görebilmek açısından yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
  13. Kerem Taşkın

Eminem Albüm Kapağı

Eminemin yeni çıkıcak olan albümüne yapmış olduğum bi çalışma yorumlarınızı bekliyorum.....bide acaba emineme yollasam alırmı sizce:)
  14. Kerem Taşkın

Okuma yarışması afişi fikirlerinizi almam lazım

Arkadaşlar hocamın vermiş olduğu bi ödev milli eğitime gidicek eğer beğenirlerse kullanıcaklar,daha tam olarak bitmedi yazılcak şeyler var ama genel olarak tasarımla ilgili yorumlarınızı ve fikirleriniiz bekliyorum teşekkürler......
  15. Kerem Taşkın

FİLM AFİŞİ dangerous game

Herkeze iyi günler,bu sefer yapmış olduğum bi film afişini sizlerle paylaşmak istiyorum.Öğrenciyim ve bu nedenle yapıcı yorumlarınızı yine bekliyorum...teşekkürler.............. .
  16. Kerem Taşkın

genel logo çalışmalarım....

Öğrenciyim ve yapıcı yorumlarınızı bekliyorum,hatalarımı görebilmek açısından.....
  17. Kerem Taşkın

kitap kapağı tasarımlarım....

öğrenciyim yapıcı yorumlarınızı bekliyorumm.......
  18. Kerem Taşkın

albüm kapağı tasarımlarım....

yapmış olduğum bi kaç albüm kapağı,daha öğrenciyim yapıcı yorumlarınızı bekliyorum hatalarımı görebilmek için...tşşkrler.....
  19. Kerem Taşkın

Bi kaçtane daha yapmış olduğum afişler...

yaptığım bi kaç afiş çalışmam öğrenci olduğum için yapıcı yorumlarını bekliyorum hatalarımı düzeltmek için...tşşkkrler........
  20. Kerem Taşkın

Yazar Okulu için yaptığım afiş.....

Hala öğrenciyim ve bu yüzden yapıcı yorumlarınızı bekliyorum hatalarımı görebilmek için....
Yukarı Alt