Arama sonuçları

1. Cihat Şeker

Durum Çubuğunda Sabit Yazı burada :)

<body onLoad="window.defaultStatus='durum çubuğu mesajı'">
  2. Cihat Şeker

Yazıyı Tersten Yazdırma başka biyerde buLamazsın :)

<% Dim a(20),text,boyut text= request.querystring("gelentext") boyut=len(text) i=1 do while i<= boyut a(i)=mid(text,i,1) i=i+1 loop response.write text & "<br>" i=boyut do while i>= 1 response.write a(i) i=i-1 loop %>
  3. Cihat Şeker

Asp de sık kullanılan Döngüleri Öğrenmek Görmek isTeyen içeri :)

**************************************************************** Do - While Döngüsü Açiklama : Bu döngü''''de kayit sonuna gelene kadar siralama yapabilirsiniz. <% do while not rs.eof ' Ara Kodlar buraya yazilacak! rs.movenext loop %>...
  4. Cihat Şeker

Güne Göre Özlü Sözler EkLemek İSteyenLEr içeri :)

<? $i=date("j"); $soz1="Bütün büyük yanlışların altında gurur yatar.<br>(Ruskin)"; $soz2="Karanlığa küfredeceğine bir mum yak.<br>( Conficius )"; $soz3="Silgi kullanmadan resim çizme sanatina hayat denilmektedir.<br>(John Christian)"; $soz4="Ne kadar bilirsen bil; söylediklerin karsindakinin...
  5. Cihat Şeker

Sitenize Döviz Kuru EkLemek isteyen Buraya :)

<? function KurGoster() { $dolar = "USD 1"; $mark = "EUR 1"; $dosya=file("http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.html?"); for ($i=0; $i<sizeof($dosya); $i++) { if(ereg($dolar, $dosya[$i])) { $alanlar = split("[[:space:]]+" , $dosya[$i])...
  6. Cihat Şeker

slm millet :)

slm millet ben geLdim site güzel yararlı bilgiler war bnde grktiği yrde yararlı bilgiler ekliceğime inanıyorum :):p hrkese iyi eğlenceLer ;)
Yukarı Alt