vector best oil logosu lazım elinde olan arkadaşların paylaşmalarını rica ediyorum.
Arkadaşlar benim yararlandığım ve bilindik logoları indirebildiğim siteler vardı fakat bilgisayarımdaki kayıtlı siteler silindi malum benimde ezberimde değil bilen arkadaşlar lütfen paylaşın bizlerle...
conduit ITC ailesi - century Schoolbook ailesi - myriad mm ailesi - News Gothic ailesi - Snell Roundhand script ailesi - rotis serif - trade gothic ailesi - futura condensed ailesi elinde olan arkadaşlarım paylaşabilirmisiniz...
fla dosyanın üzerinde değişiklik yaptıysanız önizlemesini yapın yani crtl+enter demeniz yeterli olacaktır kendisi otomatik kayıt yapıyor. Şuna dikkat edin dosyanızın bulunduğu yeri bilin oraya swf kayıt yapacaktır
çalışmanız, yaklaşık 2 sene önce yaptığım katalog çalışmasına çok benziyor tesadüf olmuş
https://www.grafikerler.org/kapak-amp-dergi-amp-brosur-amp-monu/14023-katalog-calismasi-cel-san.html
buradan nasıl bir çalışma olmuş bakabilirsiniz........
300 px - 300 px lik bir kare çizin sonra 3 d extrude bevel den şu değerleri verebilirsiniz -31 , - 37 , - 20, perspective 60, extrude depth 350 verebilirsiniz birde böyle deneyin kolay gelsin
sayın xblack açıklamalarınız için tşekkür ederim ayrıntılı bilgi vermek istiyorum size o şekilde yardımcı olursanız çok memnun olurum kapak 300gr iç sayfalar 200gr olacak bu şekilde nasıl bir formalama olacak sırt kalınlığı filanda olacak
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.