Arama sonuçları

1. solkroşe

Sualtı Manipülasyonu

2. solkroşe

İskelet Montajı

3. solkroşe

Aşk Tanrıçası Manipülasyonu

4. solkroşe

Doğa Manipülesi

5. solkroşe

Parti Poster Yapımı

6. solkroşe

Felaket Anı

7. solkroşe

Sahne Manipülasyonu

8. solkroşe

Exclusive Eğitimi

Dersimize başlayabiliriz.. İlk önce modelimizi alalım. Bunu kendi fotoğrafınız yada bu fotoğrafı kaydetip üzerinde çalışabiirsiniz. Şimdi CTRL+ALT+X ile Extract bölümüne gelip model hariç her yeri kesip transparan bir arka plan elde edelim. Aynen bu şekilde Şimdi CTRL+N ile yeni bir...
  9. solkroşe

Sevgililer Günü için E kart yapımı

İstediğiniz boyutlarda bir sayfa açın. Bleding Options ayarları. Sonuç böyle olacak Custom Shape Tool (U) ile Heart Card şeklini seçiyoruz. Bu şekilde bir kalp çizelim. Resmin katmandaki "Fill" bölümünü "0" olarak ayarlıyoruz. Bleding Options bölümüne gelerek; Kalbin...
  10. solkroşe

Kalp ve PSD

PSD http://rapidshare.com/files/337156182/Kalp.Solkro__e.rar.html Emeğe saygı lütfen
  11. solkroşe

Eklentisiz Sevgililer Günü Kartı

Değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  12. solkroşe

Sıfırdan Oluşturduğum Yılbaşı Kartı

Çalışmayı beğenen ve üzerinde başka çalışma yapmak isteyen arkadaşlar isterlerse özel mesaj ile bana ulaşıp çalışmanın PSD'sini alabilirler.
  13. solkroşe

Cs4 İngilizce Yama Sorunu

Arkadaşlar geçende Photoshop Cs4 ü indirdim fakat photoshop türkçe çıktı.İnternetten ingilizce yama aradım ama hepsi Cs2 için.Bana bu konu da yardımcı olabilr misiniz?Photoshopu ingilizceye çevirmek istiyorum.
  14. solkroşe

Gs Çıldırın

Ne kadar basit görünsede baya uğraştırdı arkadaşlar.
  15. solkroşe

Auadi Wallpaper

16. solkroşe

Ateşli At Çalışmam

İlk Hali Photoshopa uğramış hali
Yukarı Alt