Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

Meyve ile ilgili görseller...

Üyeliğe gerek yok aşağıdaki gibi indirebilirsiniz dosyayı; Sıradan indirme linkine tıklıyoruz, Açılan sayfadan reklamı sağ üst taraftaki çarpı ile kapatıyoruz, ve son olorak 25 saniye bekledikten sonra dosyayı indiriyoruz, fakat bu dosya telif hakkı ile silinmiş :=)
  2. Emre DEMİRCİ

Veteriner kartvizit

Güzel bir çalışma olmuş, tebrik ederim.
  3. Emre DEMİRCİ

brandday.net - 1

Başarılar dilerim. :) İyi forumlar.
  4. Emre DEMİRCİ

Şık Polis Armaları (Polis Logo Çalışmam)

@Emniyet_Portal Hatanız zaten var olan logoyu kendi çiziminiz gibi konu açıp yorum bekliyorsunuz. Yada biz öyle anlıyoruz. Ben sadece bu konu ancak şu şekilde açılırsa daha doğru olurdu dedim. Bence bir logo en baştan farklı bir şekilde tasarlanmadığı sürece bu şekilde konu açılıp yorum...
  5. Emre DEMİRCİ

@Emniyet_Portal Konuyu buraya aççağınıza polis logolarını vectörel olarak çizdim ve paylaşıyorum diye paylaşım yerine açsaydınız daha yerinde bir hareket olurdu.
  6. Emre DEMİRCİ

Sizce Değdimi ? Bay Bayan Polis Memuru Çalışmam

bir kaç ufak hatalar mevcut ama sevimli çizimler olmuş ellerine sağlık..
  7. Emre DEMİRCİ

Brandday-1

Başarılarm dilerim..
  8. Emre DEMİRCİ

Realistik Karikatür & Grafik Tasarım...

Ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.
  9. Emre DEMİRCİ

Brandday-1 / Aslı SAYILIR

Ellerine sağlık, başarılar :=)
  10. Emre DEMİRCİ

Sizce Nasıl Olmuş ?

Her hangi bir çalışma göremiyorum ortada sadece negatif bir fotograf var. Konuyu fotoğrafçılık bölümüne açsaydınız daha iyi olurdu gibime geldi.
  11. Emre DEMİRCİ

Okul ve Alışveriş Vektörel İkonları

Paylaşım için teşekkürler.
  12. Emre DEMİRCİ

logo çalışmam

yarışma için başarılar.
  13. Emre DEMİRCİ

Brandday_1 / Erkan Nehir

Başarılar Erkan Bey.
  14. Emre DEMİRCİ

TDP Bilgilendirici Afiş Denemem.

Yazıları kontrol ediniz yazım hatalarınız bulunmakta.
  15. Emre DEMİRCİ

Eklediğiniz çalışmalar sizemi ait?
  16. Emre DEMİRCİ

Mükemmel Ötesi Dragoon Çalışma (Panzer)

Mükemmelden kastınız ejdarha dragoon ise evet mükemmel bir araç :) Çalışmada mükemmel birşey yok arkaplan resimlerinde pikselleşmeler mevzut, Dragoon resmi kötü bir kamera ile çekildiğinden net değil. Yukarıdaki iki neden bir çalışmanın mükemmel olmaması için yeterlidir. İyi forumlar..
  17. Emre DEMİRCİ

Emniyet Genel Müdürlüğü 167. Yıl Afiş Çalışmam.

Başarılı bir çalışma olmuş.
  18. Emre DEMİRCİ

RGB - CMYK Dönüşümde renk kaybı sorunu

Anladığım kadarıyla gösterdiğin resim cmyk çalışılıp rgb ye çevrilmemiş direk rgb olarak çalışılmış, buda cmyk ya çevirdiğinde yüksek düzeyde renk kaybına yol açıyor. Sedat beyin dediği gibi photoshop ta RGB - CMYK yap sonuç yine istediğin gibi olmuyacak, renk ayarlarıyla oynaman, istediğin...
  19. Emre DEMİRCİ

müşterinin istegine göre hazırlanmış logo yorum ltf

@nuriQocca Müşterin kendi düşüncelerine göre; onlar bi bilse program kullanmayı varya bizi kökten kazırlar çok iyi tasarımlar yaparlar. :=)
Yukarı Alt