faruk bey söylediklerinize katılmamak elde değil o kadar güzel yazmışınız ki inanın dışarı cıkıp "imdat kurtarın bizi bunlardan" diye bağırası geliyor.
bu durumların düzelmesini diliyorum.her mesleğe gereken ozen ve onem gostermelı değeri bu kadar düşürülmemeli :(
aslında "fasturka" yada "fasturca" degıl mesele bır turk fırması ıse bızım kulturumuzu tanıdıkcaksa keske türkçe bir isim olsaydı mesala bize yurt dısından gelen hıc bır yıyecek sektorunun adı degısmıyor yada kendılerı türkiye'de tanıtıcaz diye türkçe bir isim bulmuyorlar.
örnek : .....king...
merhaba
internet uzerınden tasarım işleriniz yapılır.
İstenirse birebir görüşmelerde matbaa hizmeti verilir.
Gerekirse müşterimize teslimat yapılır.
Yapılabileceklerimiz..
- Matbu Evraklar
- Logo
- Kurumsak Kimlik
- Afiş, Broşür , El ilanı, Dosya , Katalog vs.
- Kaşe
- Ciltleme
- Serigraf
ıstedıklerını bırada toplamak karısık olucak zaten oyle bır goruntu olusmus.
ısmın altına zemın kullanmadan deneyebılırsın bence. benım nacizane fıkırım bu ama ustalar sana daha derın bılgıler verecektır.
arkadaşlar bu eskı olanı yenı olan ceza 69 lıra ve bellı bır seklı var alt kısmında muhurler var. ebatlarıda belırlenmıs o sekılde asmak gerekıyor dıger turlu bır gecerlılıgı yokmus benım ısyerıme gelıp anlattılar. o belırlı sekılde olmaz ıse 1.100 TL cezası var
onu çeken öğretmen nasıl bır eğitim öğretim görevlisidir. Nasıl bır sistemin icinde yer alıyoruz.çoçuk yalnıslarını yaparken hoca mudahale etmıyor eserını gururla ızlıyor.
yazık o cocuguda orda eğitim alan cocuklarada o ögretmenede :(:(:(:(
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.