Arama sonuçları

1. BURÇİN DAMLA YETEN

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  2. BURÇİN DAMLA YETEN

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

şuan kapıyı çalan ıyı bır cın gelse benım 3 dılegımı yerıne getırse :D
  3. BURÇİN DAMLA YETEN

Grafiker İŞ İSTASYONU mudur?

faruk bey söylediklerinize katılmamak elde değil o kadar güzel yazmışınız ki inanın dışarı cıkıp "imdat kurtarın bizi bunlardan" diye bağırası geliyor. bu durumların düzelmesini diliyorum.her mesleğe gereken ozen ve onem gostermelı değeri bu kadar düşürülmemeli :(
  4. BURÇİN DAMLA YETEN

fasturka kurumsal kımlık calısması

aslında "fasturka" yada "fasturca" degıl mesele bır turk fırması ıse bızım kulturumuzu tanıdıkcaksa keske türkçe bir isim olsaydı mesala bize yurt dısından gelen hıc bır yıyecek sektorunun adı degısmıyor yada kendılerı türkiye'de tanıtıcaz diye türkçe bir isim bulmuyorlar. örnek : .....king...
  5. BURÇİN DAMLA YETEN

veeeee 3d yaşam şehri

gerçekten cok guzel olmus emegınıze sağlık
  6. BURÇİN DAMLA YETEN

Marka yaratma...

Sayın danışman yazı cok guzel yazıyı okuduktan sonra kendımı tazeledım. Ve bilmediğim birşeyler öğrendim çok teşekkur ederim
  7. BURÇİN DAMLA YETEN

natür su logo çalışması

@Fatih Coşkun merak edıyorum :) sonucu inş. bizimle paylaşırsınız
  8. BURÇİN DAMLA YETEN

natür su logo çalışması

ben 3. calısmanı begendım ama tercıh edılen bana 6. çalısmaymıs gıbı gelıyor
  9. BURÇİN DAMLA YETEN

Freelance Grafik Tasarım

merhaba internet uzerınden tasarım işleriniz yapılır. İstenirse birebir görüşmelerde matbaa hizmeti verilir. Gerekirse müşterimize teslimat yapılır. Yapılabileceklerimiz.. - Matbu Evraklar - Logo - Kurumsak Kimlik - Afiş, Broşür , El ilanı, Dosya , Katalog vs. - Kaşe - Ciltleme - Serigraf
  10. BURÇİN DAMLA YETEN

Logo çalışmalar...

ıstedıklerını bırada toplamak karısık olucak zaten oyle bır goruntu olusmus. ısmın altına zemın kullanmadan deneyebılırsın bence. benım nacizane fıkırım bu ama ustalar sana daha derın bılgıler verecektır.
  11. BURÇİN DAMLA YETEN

yeteneğini keşfet

Teşekkür ederim ama cok az vakıt vardı ancak elımden gelen bu oldu
  12. BURÇİN DAMLA YETEN

'BuseTürüdü "Fast Turca Kurumsal Kimlik ve Menü Çalışması"

renklerınız cok hos buse hanım başarılar dilerim :)
  13. BURÇİN DAMLA YETEN

yeni sigara içilmez afişi-levhası

teşekkürler fatih bey
  14. BURÇİN DAMLA YETEN

"Küçük Melekler"

@Süleyman Köklü süleyman bey tüm bebekler cok guzeldır :D:D:D:D:D:D
  15. BURÇİN DAMLA YETEN

20.07.2009 Online Rekorumuz

supermıs :):):)
  16. BURÇİN DAMLA YETEN

Sigara İçilmez Levhası (jpg-ai)

arkadaşlar bu eskı olanı yenı olan ceza 69 lıra ve bellı bır seklı var alt kısmında muhurler var. ebatlarıda belırlenmıs o sekılde asmak gerekıyor dıger turlu bır gecerlılıgı yokmus benım ısyerıme gelıp anlattılar. o belırlı sekılde olmaz ıse 1.100 TL cezası var
  17. BURÇİN DAMLA YETEN

Yıllara Göre Baba-Kız Diyalogları

çok güzel bir yazı bızımle paylastıgın ıcın cok teşekkur ederım. keske kaybetmeden annelerımızın babalarımızın degerını anlasak :s
  18. BURÇİN DAMLA YETEN

Geleceğimiz Kimlerin Elinde!..

onu çeken öğretmen nasıl bır eğitim öğretim görevlisidir. Nasıl bır sistemin icinde yer alıyoruz.çoçuk yalnıslarını yaparken hoca mudahale etmıyor eserını gururla ızlıyor. yazık o cocuguda orda eğitim alan cocuklarada o ögretmenede :(:(:(:(
  19. BURÇİN DAMLA YETEN

Freehand'de Otomatik Kros Özelliği (Resimli Anlatım)

yaşar bey link yıne kırık gözukuyor :(
Yukarı Alt