Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Filistine oy verin.. Lütfen

Arkadaslar asagida verecegim linkde israilmi yoksa filistinmi hakli diye bir oylama yapiliyor, cok az bir farkla filistin önde gidiyor, siyonistler nasil bu zulmü hakli cikartmak icin azmediyorsa bizde bos durmayalim ve filistine oy verelimki filistinin yanliz olmadigini bilsinler, bir faydasi...
  2. Süleyman Köklü

Dergi kapağı çalışmam

Slm arkadaşlar Deneme amaçlı olarak yaptığım dergi kapağı çalışmam. Herşeyi ile bana aittir. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. şimdiden teşekkürler.. Yazılar tamamen bana aittir ve uydurma yazılardır.
  3. Süleyman Köklü

Katalog çalışmam (basılıyor)

Slm arkadaşlar, Katalog çalışmam için yorumlarınızı beklerim. Biraz aceleye geldi... KAPAK ve iç kısımdan 2 sayfa ekliyorum. (A4 - 16 sayfa kapak dahil)
  4. Süleyman Köklü

Sade kartvizit tasarımım

Sade olmasına özen gösterdim..
  5. Süleyman Köklü

yeni çalışmam (A5)

Her türlü değerlendirmenize açığım. Yorumlayanlara teşekkürler [img=http://img53.imageshack.us/img53/5359/fetihwa2.th.jpg=img]
  6. Süleyman Köklü

Bayanlar daha mı iyi tasarımcıdır ?

mrb arkadaşlar benim tasarımlarından örnek aldığım bir abim var. Bana dedi ki benim hanım benden sonra başladı ama benden daha iyi tasarım yapar. Kadınların zevki iyidir o yüzden yaptıkları iş erkeklere göre daha güzeldir dedi. Sizce ???
  7. Süleyman Köklü

bu programları biliyormusun?

slm arkadaşlar Sistemimde kayıtlı olan ancak kullanmadığım için bilgi sahibi olmadığım programlar var. Bunların ne işe yaradığını bilen varsa yardımcı olsun Teşekkürler.. 1- Adobe Creative Suit 2 2- Adobe GOlive Cs2 3- Adobe Version Cue Cs2 4- Apple Script 5- İmage Capture 6- Macromedia...
Yukarı Alt