Arama sonuçları

1. şahrud

Baklava Resimleri

Çok güzel görünüyorlar, teşekkürler Burak Bey
  2. şahrud

Allah ve Muhammed Lafızları2.Çalışmam

bu nedir arkadaşım kara çalılar içinde:S sizden rica ediyorum photoshopu hemen bırakın, hayatta daha başka uğraşlarda var:D sizin yeteneğinize göre yada sizin mesleğiniz olabilecek.
  3. şahrud

Allah ve Muhammed lafızlarıyla farklı bir grafi çalışmam

benim gördüğümü sizde farkettiniz mi bilmem ama, bakın saat 9 ve 3 yönündeki şekillere sanki bir adam hristiyanların yaptığı şekilde ellerini birleştirmiş dua ediyor, 2 dini birleştirmek için özenle yapıldı yoksa çalışma bilmeden bu tarz bişeyemi dönüştü?
  4. şahrud

Basit ama anlamlı bir çalışmada benden Photoshsp denemesi olarak

Çok anlamsız bir çalışma denge denilen birşey yok çalışmada inannın phptpshopcini değilsiniz:) daha çok çalışmanız gerekecek, hemde çokkkk:S iyi forumlar
  5. şahrud

Film Önerileri

unuttuğum ve çok sevdiğim bir film daha diyeyim size taşıyıcı 1-2 süper bir film di.
  6. şahrud

Film Önerileri

konu eğer yabancı film ise titanic:) eğer türkde içinde ise en eskilerden tatar ramazan:D
  7. şahrud

araba çizimi arıyorum

ayrıca google dan microsoft clipart yazıp türkçe seçeneğini seçersen microsoftun türkçe arama yapılabilen clipart sitesine ulaşabilirsin işini gören paylaşımlar yapılmış ama daha sonrası için olsun artık;)
  8. şahrud

Yüksek kalitede gıda resimleri

gıda en çok ihtiyacımız olan görsel kategorisi teşekkürler
  9. şahrud

saat fotoğrafları yüksek çözünürlükte

çok teşekkürler
  10. şahrud

merhaba

merhaba efendim hoşbuldum
  11. şahrud

İstanbul için yaptığım tanıtım afişi

beyaz yazılar okunmuyor en önemli gözüme çarpan bu oldu.
  12. şahrud

Photoshop ile yapılmış mükemmel çizimler!!! Alıntıdır..

bu iş öncelikle sabır gerektiriyor, biryerde takıldığınızda aman tanrım deyip bırakmak istiyorsunuz bende amatör bir çizer olarak önerim şu tıkandığınız yerde sayfayı kapayın 1gün sonra açın gerçekten büyük ekek gerekiyor
  13. şahrud

kartvizit çalışmam

turkuaz ile başka hangi renkler gider bir tartışmak lazım, herkes bişey söylesin bence sizde turkuazın yanına başka bir renk bulun denemeler yapın turkuazda diğer renk çok soluk çıkmış ama tasarım güzel
  14. şahrud

kendi fontunuzu online olarak tasarlayın!

hemen tasarlamak istiyorum, bende... Teşekkürler
  15. şahrud

çok özel fontlar 600 adet

teşekkürler güzeller
  16. şahrud

merhaba

hoşbuldum ilginiz için teşekkürler.
  17. şahrud

merhaba

Hoşbuldum teşekkürler
  18. şahrud

merhaba

adım şahsenem Ankaradanım 5senedir grafik tasarım mesleği ile uğraşıyorum ve bu konuda bir ajanstan çalışıyorum. Umarım birbirimize faydalı oluruz. Bildiğimi paylaşmaktan bilmediğimi öğrenmekten yanayım. iyi forumlar
Yukarı Alt