Arama sonuçları

1. Nurdan Çil

Buğulanmış bir cama ne yazardınız?

genelde adımı yazarım buda bir alışkanlık:)
  2. Nurdan Çil

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Yaraydın gönül yaraydın Her yer karanlık yar aydın Hem ilaçtın hem yaraydın Zırhımı deşip yaraydın Yaraydın gönül yaraydın Azığım zehir bineğim gamdır Yaram yarimdir yarim yaramdır
  3. Nurdan Çil

Fast Turca Restaurant Menü - Logo

çok güzel bir çalışma erkin bey özellikle logo ismiyle çok uyumlu olmuş elinize sağlık.
  4. Nurdan Çil

İslam Tarihinden Tablolar

paylaşımınız için teşekkürler Abdullah bey.
  5. Nurdan Çil

3D Yay Çizimi

ben teşekkür ederim dilek hanım :o
  6. Nurdan Çil

logo çalışmalarım

haklısınız ama sitede kullanılan renkleri istediler.
  7. Nurdan Çil

logo çalışmalarım

ilginize çok teşekkür ederim sayın danisman tarif ettiğiniz şekilde ama sitemizin renklerini kullanarak yaptım çok sevimli bir logo oldu burak bey sizede teşekkür ederim, kulp şeklinde yapmak istedim ama oturtamadım
  8. Nurdan Çil

3D Yay Çizimi

@Dilek Doğrusöz sizinki kadar profesyönel değil tabiki ama zamanla olcak inşallah.
  9. Nurdan Çil

Dokunmayın bana...

harikasınız günel hanım çok çok güzel olmuş size maşaallah demek geldi içimden nazar değmesin:)
  10. Nurdan Çil

natür su logo çalışması

hepsi birbirinden güzeller ama 3 ve 5 daha da hoşuma gitti elinize sağlık.
  11. Nurdan Çil

3D Yay Çizimi

çok teşekkürler dilek hanım çok açık anlatmışsınız illüstratörü geliştirmeye çalışan biri olarak hemen uyguladım çok hoş oldu:)
  12. Nurdan Çil

logo çalışmalarım

Vakit ve emek harcadığınız için çok teşekkür ederim .Elinize gönlünüze sağlık .Çalışmalarıma devam ediorum ,son halleriyle ilgili fikirlerinizi beklerim ii çalışmalar .
  13. Nurdan Çil

Ramazan Görselleri -1 Ai-Eps *Ramazan Yaklaşıyor Kaçırmayın..

güzel paylaşımınız için teşekkürler, elinize sağlık
  14. Nurdan Çil

Corelde hazırlanmış çerçeveler

https://www.grafikerler.org/rapidshare-dosya-indirme/ burdan dosya indirmeyi okuyabilirsiniz. ama part 2 olmadığı için açılamıyor sanırım.
  15. Nurdan Çil

arc logosu ve kurumsalı yorumlarınızı bekliyorum

çalışmanızı dış ölçülerini görebileceğimiz şekilde yükleseydiniz daha iyi olurdu sanırım.
  16. Nurdan Çil

Indesign'da Montaj Yapılırmı?

arkadaşımızın montajdan kastı sanırım çok sayfalı bir çalışmayı (dergi, kitap gibi) 50x70 veya 70x100 gibi ebatlardaki bir kağıda basılacak şekilde montaj yapmak. mesela 50x70 bir tabakada basılacaksa 6 tane A4 ebatındaki sayfa sığar.
  17. Nurdan Çil

'BuseTürüdü "Fast Turca Kurumsal Kimlik ve Menü Çalışması"

elinize sağlık çalışmalarınız çok güzel gözüküyor renkler uyumlu göz yormuyor ve sade. Ama antetli ve zarfta kullandığınız çizgiler olmasada olur gibi geldi bana
  18. Nurdan Çil

Oyun oynayan mutlu çocuklar (60 ai)

çok güzeller yaşar bey paylaşımınız için teşekkürler
  19. Nurdan Çil

vector zeminler (muhteşem)

Teşekkürler Dilek hanım.
  20. Nurdan Çil

su ile ilgili hadisler (istek)

Suların kapalı kaplarda bulundurulması gerektiğini ifade eden bir Hadis- Şerif: Buhârî ve Müslim'de gelen bir rivâyette şöyle denmiştir: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm) su istedi. Bir adam: "Ya Resülullah sana nebiz (şıra) sunmayalım mı?" diye sordu. Efendimiz. "Evet, sun!" buyurdu."...
Yukarı Alt