Arama sonuçları

1. ŞENGÜL BOZKURT

Forumumuzun 3.Yaş Günü Tanıtımı

ben de pasta istiyorum :p nice senelere grafikerler.org...
  2. ŞENGÜL BOZKURT

natür su logo çalışması

3 numara..."doğal kaynak suyu" yazısı sağ üstte nasıl durur acaba...
  3. ŞENGÜL BOZKURT

Seneler önce....Elimde kalanlar

@GÜNEL AYVACI çalışmanın bir aşkla yapıldığı belli zaten :) @GÜNEL AYVACI kesinlikle !
  4. ŞENGÜL BOZKURT

Seneler önce....Elimde kalanlar

daha ortaokuldan yeteneğiniz belliymiş... çok beğendim çalışmalarınızı, tebrikler.
  5. ŞENGÜL BOZKURT

Haziran Ayı yarışma Sonuçları.

@danisman !!! lafı ağzımdan aldınız, benimde düşüncem bu açıkçası... benim çalışmam için de "bir logo çalışması yapılırken özellikle açık hava uygulamalarında uygulanabilirliği bence en ön planda tutulması gereken konuların başında geliyor. Bu tür bir çalışmanın açık hava çalışmalarında...
  6. ŞENGÜL BOZKURT

Ramazan Geldi Hoş Geldi ...

5 yaşındaki bile farklı bir bakış açısından da olsa ramazanın hikmetini anlamış; vah bizim koca cahillere... paylaşım için teşekkür...
  7. ŞENGÜL BOZKURT

yaşanmış komik hikayeler :)

-İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı...
  8. ŞENGÜL BOZKURT

yemeğine sahip çık !

yemeğine sahip çık ama diline çıkma ! mekanın adı türkçe bir isim olsaydı keşke; kurum sahiplerini kınıyorum...:confused:
  9. ŞENGÜL BOZKURT

En Çok Kullandığınız Programlar

corel photoshop freehand
  10. ŞENGÜL BOZKURT

işyeri Memnuniyeti

yorum yapan herkes çalışan mı? işveren birileri de yorum yapsın :) ben de çalışanım doğal olarak çalışan memnuniyeti...
  11. ŞENGÜL BOZKURT

Kandiliniz Mübarek Olsun!..

tövbenin vaktidir...affedilmenin habercisi bu gece tüm müslümanlara hayırlı olsun...
  12. ŞENGÜL BOZKURT

selam...

selamlar...herkese iyi forumlar...iyi çalışmalar...
Yukarı Alt