Arama sonuçları

1. Hür Onar

Türk Bayrağı Tüzüğü ve Türk Bayrağı Çizim Planı

Bu planda ki verileri daha anlayabilmek için önce"türk bayrağı tüzüğü" başlıklı konuyu okuyunuz lütfen... çizim yapıyorum diyen her türk vatandaşının ilk bilmesi gereken bu konu hepinize hayırlı olsun...
  2. Hür Onar

Türk Bayrağı Tüzüğü ve Türk Bayrağı Çizim Planı

2001 sonrası eklenti ve düzenlemeleri içerir şekli ile... TÜRK BAYRAĞI TÜZÜĞÜ Kanun Numarası : 2893 Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 25/1/1985 Resmî Gazete : 17.3.1985 /18697 BİRİNCİ BÖLÜM KAPSAM VE DEYİMLER KAPSAM Madde 1 – (Değişik: 22/2/2001 - 2001/2130 K.) Bu Tüzük ...
  3. Hür Onar

Beyninizin hangi tarafı daha çok gelişmiş?

TEST'e ve SONUÇLARA bakarsam... ben beynimin ya iki tarafını birden kullanıyorum... YA DA BENDE HİÇ BEYİN YOK... Acaba ben neyim??
  4. Hür Onar

Foruma resim eklemek

@Buse Türüdü ----------***---------- ohhh... çok şükür... Bu site: image-şey !... ile rapid-bilmemne ALERJİME ilaç gibi gelecek... Sırf o nefret siteler yüzünden resimli ileti açamıyordum... İlk fırsatta deneyeceğim... sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
  5. Hür Onar

Corelde Tek Komutla Birden Fazla Aynı Olan Renkleri Değiştirme

sizi bilmem ama bana çok faydası oldu bu bilginin sağolasın...
  6. Hür Onar

gölge efktini kopyalama ikonu

Kulağımı tersten gösteriyordum hep...! Bu kopyalamayı öğrendiğim iyi oldu.elinize sağlık...
  7. Hür Onar

Corelde TÜRK BAYRAĞI yapalım *****

tüm grafikerlerin KESİNLİKLE bilmesi gereken NİZAMİ TÜRK BAYRAĞI ÇİZİMİ İÇİN... başbakanlık sitesinden "bayrak kanunu"nu indirip, oranları ezbere bilmesi "OLMAZSA OLMAZ..." BİR OLGUDUR...LÜTFEN CİDDİYE ALIP ÖĞRENİN... Söz konusu;uğrunda can feda edilen bir sembol... Konunun başındaki...
  8. Hür Onar

CTRL + renk..

shıft+f11 e basıp rengin cmyk/rgb sini öğrenebiliyoruz.
  9. Hür Onar

Yıldız

resimli anlatımı henüz beceremiyorum... Kısaca anlatayım... KOPYALAYARAK ÇOĞALTMANIN EN GÜZEL YOLU: "TRANSFORMATİON" PENCERESİNDE YAPILIR. BU PENCEREYİ NASIL AÇARIZ ? Arange, transformation, skew komutlarına girdiğinizde sağda bir pencere açılır. Bu pencereyi yeni...
  10. Hür Onar

selam,sevgi ve saygılarımla...

Birikimlerine güvenen bir reklamcı olarak buradayım. Daha çok şey öğreneceğim sayenizde... Kalın sağlıcakla...
Yukarı Alt