Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Brandday-3 / Aslı SAYILIR

Kurumsallar en kısa zamanda yüklenecektir :)
  2. Aslı SAYILIR

Yaratıcı Ambalaj Tasarımı Örnekleri - İlham için ..

Birazda yaratıcı ambalaj örneklerini inceleyelim ne dersiniz ? Alıntı
  3. Aslı SAYILIR

Yaratıcı broşür, katalog, kapak ve dergi çalışmaları - İlham için ..

Merhaba arkadaşlar.. Mesleki gelişimimizi hep yukarıya gidecek şekilde ivmelendirmek için bol bol örnek incelemek şart değil mi ? Ufkumuz genişlesin tasarımlarımızda bize ilham olsun diye bulduğum güzel örnekleri sizlerle paylaşmak istedim... Sizlerde bu başlık altında yaratıcı...
  4. Aslı SAYILIR

Brandday-2 / Aslı SAYILIR

5. Aslı SAYILIR

Brandday-1 / Aslı SAYILIR

6. Aslı SAYILIR

Life of Pi'nin kutlamaları adına...

Diners Club International, tüketicilerin ve şirketlerin ürünler için nasıl ödeme yapacakları konusunda finansal olarak bir devrim yaratan ve dünyada çok amaçlı kullanım sağlayan ilk karttır. Diners Club, bir kulübe üye olmanın anlamını benimser ve üyelerinin, hiç bitmeyen güzel...
  7. Aslı SAYILIR

TasarLays- Lays için tasarla

Lay’s için tasarlayacağın özel bir kase ve sosluk ile İtalya Tortona Tasarım Haftası’na gidebilirsin. Hayal gücüne ve yeteneğine güven, tasarımın jüri önünde kendini ispatlasın ve büyük ödülün sahibi sen ol. Yarışmanın birincisi İtalya’daki Tortona Tasarım Haftası’na 2 kişilik bilet...
  8. Aslı SAYILIR

Siber Pazartesi

Özel indirimlerin yapıldığı ve yılın en fazla online alışverişinin yapıldığı gün 'Cyber Monday' (Siber Pazartesi) olarak biliniyor. Kara Cuma'da olduğu gibi Siber Pazartesi'nde de satışların önceki yıllara göre artması bekleniyor. Müşteriler e-Bay, Amazon, Best Buy, Target, Wal-Mart, Dell, HP...
  9. Aslı SAYILIR

Günün Sözü..

10. Aslı SAYILIR

Sanat içinde geleceği barındıran bir silahtır..

Şans eseri geçen gün izlediğim ve çok etkilendiğim bir videoyu sizlerle paylaşmak istedim.. Keyifli seyirler ...
  11. Aslı SAYILIR

Sütçü İmam Üniv. - Kahramanmaraş - Logosunu arıyor..

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, toplumla iletişim halinde olan ve problemlerine bilimsel çözümler üreten, öğrenmeyi temel ilke kabul ederek bilginin ve sanatın tüm toplum katmanlarına yayılmasına katkıda bulunan ve eğitim kalitesiyle ve bilimsel araştırmalarıyla tanınan, dünya...
  12. Aslı SAYILIR

Dünya'dan Yaratıcı Reklam Afişi Örnekleri - İlham için

*Devam Edecek .. Alıntı
  13. Aslı SAYILIR

Günün Sözü..

14. Aslı SAYILIR

Artist 2012 den görüntüler ...

Merhaba arkadaşlar, Geçtiğimiz günlerde sizlere sanat fuarı Artist'12 den bahsetmiştim.. Bugün kitap fuarına gitmişken orayı da görmeden edemezdim :) Yine İstanbul dışında olup ya da İstanbul içinde olup işleri gereği fırsat bulamayacak olan arkadaşlarım için fuarda verilen izin doğrultusunda...
  15. Aslı SAYILIR

2.Geleneksel Robot Yarışması Başlıyor...

İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye’de eğitime büyük katkılar sağlayarak özellikle teknik mesleki eğitime büyük önem vermektedir. Hemen her alanda gençlerimizi destekleyen ve başarlaını ödüllendiren bir vizyon ile geleneksel liseler arası robot yarışması düzenlenmektedir. İAÜ Robot...
  16. Aslı SAYILIR

Yarın son gün--Sony Playstation GameFest :)

Merhaba arkadaşlar ... Yarın son gün geç kaldım haber eylemek için sanırım :) Sony Playstation GameFest İlk Resmi Turnuva. İki gün boyunca oyun ve gerçek bir arada! Oyun severleri ve eğlence tutkunlarını bir araya getiren Sony PlayStation GameFest, oyun dünyasının fantastik kurgusunu...
  17. Aslı SAYILIR

Fatoş Baykal - Masal Olduk

Fatoş Beykal’ın karışık teknik ile yaptığı çalışmalarından oluşan ‘’ Masal Olduk ‘’ adlı kişisel sergisi 13 Kasım – 01 Aralık tarihleri arasında Galeri/Miz’de sanatseverlerle buluşuyor. ‘‘Masal Olduk’’ serisine 2011’de başlayan Fatoş Beykal çocuk grupları ile gerçekleştirdiği resim...
  18. Aslı SAYILIR

Trafik Güvenliği Konulu Animasyon ve Çizgi Yarışması

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca, TÜVTURK’ün sponsorluğunda 03-12 yaş grubu çocuklarımızın trafik güvenliği konusunda bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi, trafikte doğru davranışların kazandırılması ve elde edilecek materyallerin bilgilendirme çalışmalarında...
Yukarı Alt