Arama sonuçları

1. A

eydoreper tool

çok teşekkür ederim baya bi uğraşmıştım
  2. A

eydoreper tool

merhaba arkadaşlar x3 de eydoroper toolla renk seçmek istiyorum rengin üzerine tıkladığımda eydoroper tool renk seçmiyor yardımlarınızı bekliyorum
  3. A

" card " eps uzantılı

teşekkürler
  4. A

Pick tool

Saolun tamam oldu
  5. A

tool menüsü sorunu

Kardeşim çok saol
  6. A

Pick tool

X3 kullanıyorum pick toolla bir objeyi kaydırırken çoğaltarak çekiyorbunu nasıl ayarlarım
  7. A

tool menüsü sorunu

tool menüsünden herhangi bir aracı sayfama uygulamak isterken el simgesi çıkıyor ve hiç bir işlem yapamıyorum programı kaldırıp tekrar yükledim sorun devam ediyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
  8. A

Yıldız

çok teşekkür ederim baya bi yardımcı oldunuz
  9. A

Yıldız

Yıldızları daire şeklinde nasıl düzenleyebilirim yani bir daire ama komple küçük yıldızlarla çevrilmiş
  10. A

rusça yazma

Yanlız ben klavyede yazıldığı gibi nasıl yazabilirim
  11. A

rusça yazma

corelde dizgi yapıyorum rusça bir metin var bunu nasıl yazabilirim
  12. A

yazı

corelde yazı yazarken 270 derece dönmüş olarak yazıyor tekrar 0 yaparak döndürüyorum her yazdığımda bu işlemi yapıyorum bunu nasıl düzeltebilirim
  13. A

rotate

Arkadaşlar Bana Bir Konuda Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Corele Bir Resim İmport Ettiğimde resmi Döndürüyorum Resmin Boyutunda Herhangi Bir Değişiklik Olmamasına Rağmen Resim Genişliyor Örneğin Desenli Bir Resmi Döndürdüğümde İçindeki Desenler Genişliyor Cevaplarınız İçin Teşekkürler
  14. A

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

corelde yazı yazarken 270 derece dönmüş olarak yazıyor tekrar 0 yaparak döndürüyorum her yazdığımda bu işlemi yapıyorum bunu nasıl düzeltebilirim
  15. A

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Arkadaşlar Bana Bir Konuda Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Corele Bir Resim İmport Ettiğimde resmi Döndürüyorum Resmin Boyutunda Herhangi Bir Değişiklik Olmamasına Rağmen Resim Genişliyor Örneğin Desenli Bir Resmi Döndürdüğümde İçindeki Desenler Genişliyor Cevaplarınız İçin Teşekkürler
  16. A

Clip-Art İsteklerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım

hazır yapboz çizimi ekleyebilirmisiniz ai cdr formatında
  17. A

puzle efekti nasıl yapılır?

çok teşekkürler
  18. A

puzle efekti nasıl yapılır?

:)puzzle efekti nasıl yapılır teşekkürler
Yukarı Alt