paylaşım için teşekkürler abdullah bey, fakat ben antivirüs kullanmıyorum kullandığım zaman bilgisayarım zarar görüyor. 6 aydır antivirüs kullanmadan kullanıyorum bilgisayarı ve gayet hızlı:)
Evet hakan bey bizim tayfa çoğunlukta fakat en önemlisi grafikerler.org, bünyesinde kaliteli insanları bir arada tutmasıdır, saygı sevgiyi elden bırakmamasıdır. burayı seviyorum.
saygılar.
Öncelikle bu bilgiyi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Açıkçası şimdiye kadar böyle bir soru, sorunla hiç karşılaşmadım. Sorunun cevabı ve yapılması gerekenler gayet basit. photoshopu kullanan arkadaşların bakması gereken yararlı bir konu.
Tekrar teşekkürler.
+ rep
@Mustafa Kemal Çizmeci
translate fikri zaten googlenin ve uzun zamandan beri bu aktifdi. sadece türkçe desteği yoktu bir ay önce oda gerçekleşti. Googleye ait olan bir fikri nasıl benimdir diyebiliyorsunuz :rolleyes:
@Mustafa Gülen
Mustafa bey bu çalışmanın neresi güzel sizce? detaylı bilgi verirmisiniz. "Güzel çalışma" deyip geçmeyin bu yorumunuz yayıncıya hiçbişey katmaz.
saygılar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.