@Hasan ÇELİK
Evet aslında bi font yardım isteğim olucaktı sizlerden zaten konu açılmışken isteğimi dile getireyim madem logo ve sloganlarda kullanabileceğim sizin begendiğiniz yada kullandıgınız favori fontlarınız varsa eğer isimlerini almak isterim .
Bg olayında haklısınız kırmızı aklıma...
:)) pek gitmiyorum foruma kapalı mekanlar ruhumu daraltıyo biraz. bende neşvedeydim iştee sonra bi cadde turu falan iyi geldi P: msn muhabbetine döndü konu neyse bakalım geçmiş olsun diyim yenilgi içinde (:
@Hüseyin ALPALTUN
Hüseyin o puntoların boyutlarından haberin varmı senin? Önizleme oldugu için böyle bide ben geçtim arabayla yanından okunuyor sorun yok senin araban bmw m5 ise ve 180le geçiceksen yanından bilemem :) kolay gelsin teşekkürler
bu kadar fazla yazı en estetik ve çarpıcı bi şekilde ancak böyle hazırlanabilir sanırım.
bg hizalama fontlar vs hepsi yerli yerinde ne eksik ne fazla .
çok begendim elinize sağlık ...
@tayfunsenoglu
(: kaliteli çalışmalarım oldugunu iddaa etmek için dememiştim yanlış anlaşılmak istemem
yorumdan ziyade gerçek bi eleştiri ve bu eleştirinin çözüm noktasıydı kastettiğim kalite ...
@Hasan ÇELİK
((: KALİTELİ bi eleştiri ve güzel çözüm yolu için teşekkürler ..
fırsat bulursanız diğer tasarımlarada bakmanızı isteyebilir miyim?
iyi çalışmalar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.