Arama sonuçları

1. Hatice Algın

İç mekan tasarımları için Duvar resim çalışmalarım

Bu çalışmaları dijital ortamda 1,5 metreye yada dağa fazlası büyütüp iç mekan tasarımlarında kullanılmak üzere çalıştım . orijinal ebatları 50.cm dir yaglı boya ile çalışılmıştır kendime özgü bir çalışma tekniği ile.. Umarım beğenirsiniz
  2. Hatice Algın

Afiş çalışmalarım

oklar ve yazılar müşterinin talebi ile koyuldu . Ders amaçlı kullanılan bir resim .
  3. Hatice Algın

Afiş çalışmalarım

gofre maliyete bindirdiği için kabartma çalışmalar müşterilerin dağa çok işine geliyor ordan gelme bir alışkanlık sanırım
  4. Hatice Algın

Afiş çalışmalarım

Görmüş olduğunuz bilge tamamiyle photoshopta kendi çalışmamdır.
  5. Hatice Algın

Logo çalışmalarım

görüş ve eleştirilerinize açığım arkadaşlar.
  6. Hatice Algın

Kapak tasarımlarım

Sevgili arkadaşlar bassılıp yayınlanmış bir kaç kitap kapağı tasarımımı sizlerle paylaşmak istedim. , . , .
  7. Hatice Algın

sevim maskot 01

Sibel hanım aman yapmayın :)) zaten zor yükleme yapttım, bende görünüyor diger arkadaşlar da mı göremiyorlar şimdi merak ettim doğrusu, yoksa sadece siz de mi sorun var.
  8. Hatice Algın

Sevim arma çalışması

çözdüm işi PC de engeleyici bir ayar varmış , nihayet ayarlardan düzelttim. yükledim başınızı ağrıttım kusura bakmayın.
  9. Hatice Algın

sevim maskot 01

10. Hatice Algın

sevim maskot 04

11. Hatice Algın

sevim maskot 2

12. Hatice Algın

Sevim maskot 03

13. Hatice Algın

Sevim arma çalışması

14. Hatice Algın

Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

Faruk bey beni çok iyi anlamışsınız teşekkür ederim. Şunu belirtmeden de geçemeyeceğim ))) ben bir (Ğ) ve (H) özürlüyüm bu hatamı biliyorum ama malesef bir türlü önüne geçemiyorum.Saygılar.
  15. Hatice Algın

Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

Aslında bu konuyu birkaç yerde açmaktansa bir çatı altında toplamakta fayda var diyorum kendi adıma .Bir bölüme cevap yazılmışsa bunu diğer bölümlerde de tekrar etmek zor geliyor valla. O bakımdan grafikerim grafik tasarımcıyım diye kendini tanıtan arkadaşların neden cevap yazmadıkları sorusu...
  16. Hatice Algın

Grafikerliği NEREDE ve NASIL BİR EĞİTİM alarak öğrendiniz?

:))) 1980 yılında cağaloğlu babiali yokuşunda başladım bu işe, ne fotokopi ne dizgi makinaları nede bilgisayar vardı . Sadece letraset, bir takım paralel cetvel rapito takımı . Şu anda grafikerim diyen adkadaşlara soruyorum LETRASET nedir? teknoloji ilerledikçe bizlerde çağa ayak uyduruyoruz...
  17. Hatice Algın

Profesyonel Logo Tasarımı Yapabilecek(ACİL)

Slm, Logo tasarımları için msn adresinizi ekledim, bilginiz olsun. İlgilenirseniz sevinirim.Kolay gelsin
Yukarı Alt