Bu çalışmaları dijital ortamda 1,5 metreye yada dağa fazlası büyütüp iç mekan tasarımlarında kullanılmak üzere çalıştım . orijinal ebatları 50.cm dir yaglı boya ile çalışılmıştır kendime özgü bir çalışma tekniği ile..
Umarım beğenirsiniz
Sibel hanım aman yapmayın :))
zaten zor yükleme yapttım, bende görünüyor diger arkadaşlar da mı göremiyorlar şimdi merak ettim doğrusu, yoksa sadece siz de mi sorun var.
Faruk bey beni çok iyi anlamışsınız teşekkür ederim. Şunu belirtmeden de geçemeyeceğim ))) ben bir (Ğ) ve (H) özürlüyüm bu hatamı biliyorum ama malesef bir türlü önüne geçemiyorum.Saygılar.
Aslında bu konuyu birkaç yerde açmaktansa bir çatı altında toplamakta fayda var diyorum kendi adıma .Bir bölüme cevap yazılmışsa bunu diğer bölümlerde de tekrar etmek zor geliyor valla. O bakımdan grafikerim grafik tasarımcıyım diye kendini tanıtan arkadaşların neden cevap yazmadıkları sorusu...
:))) 1980 yılında cağaloğlu babiali yokuşunda başladım bu işe, ne fotokopi ne dizgi makinaları nede bilgisayar vardı . Sadece letraset, bir takım paralel cetvel rapito takımı . Şu anda grafikerim diyen adkadaşlara soruyorum LETRASET nedir? teknoloji ilerledikçe bizlerde çağa ayak uyduruyoruz...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.