Arama sonuçları

1. B

Öylesine Bir Mektup

Öyle içimdesin ki. Yanağımda dolaşan rüzgardan daha gerçek dokunuşların. Küçük, ürkek, kesik dokunuşlarınla, belki de her zamankinden daha yanımdasın. Yani öylesine, o kadar bensin ki. Ah nasıl anlatsam. Boşuna bu çabalarım, doğru kelimeleri aramalarım. Ne kitaplar yazıyor, ne de sözlüklerde...
  2. B

elveda ölümle gelir...

yarab benide böylemi imtihan edecektin kısmi felçler geçiren kalbim yorgun şimdi küçük bir alev bulutu sardı çıldıran beynimi elvedalar sardı umutsuz ve bitkin bedenimi elveda olsa... ağlayacaktım usulca bir köşede susuz sessiz ve ezilmiş... kırık yüreğimle yapayalnız... elveda olsa... olmazdın...
  3. B

5 Bin Yıllık Aşk'ın Fotografı

@HAYALİN alkış.......
  4. B

corel drawın photoshopa göre üstünlükleri neler

@eminecik tebrikler mükemmel anlatım
  5. B

Hazırlamış olduğum 2 afiş çalışması

@kblyglr sizin söylemenize gerek yok modlar ip karşılaştırmasıyla aynı kişi yada ayrı kişi olduğunuzu saptayabilir
  6. B

Hazırlamış olduğum 2 afiş çalışması

çok güzel çalışmalar elinize emeğinize sağlık yalnız benim kafama organizatörle ilgili bir nokta takıldı.... 45 ytl kişi başı 30 kişi götürülecekmiş.... 45 x 30 = 1350 ????????????? bu afişin maliyetini bile kurtarmıyor kazanç ???? kafam karıştı
  7. B

Bayanlar daha mı iyi tasarımcıdır ?

@suleymankoklu ben kadınlardan korkarım hocam....:D:D:D:D en tehlikeli yaratıklar :D:D:D:D
  8. B

Bayanlar daha mı iyi tasarımcıdır ?

kim böyle tehlikeli bi konu açmış ya...:D:D:D:D:D:D derin devlet gladio filan tartışın onlar daha iyi boşverin şimdik kadın erkek mevzularını çok tehlikeli :D:D:D:D:D
  9. B

merhaba

buraya üye olmuşum ama hatırlamıyorum ....:) iyiki olmuşum dostluk ve paylaşımlarınız için minnettarım...
  10. B

meyveler - 3 (1600x1200)

teşekkürler emine kardeşim
  11. B

sitemize nasıl ulaştınız ?

ben bi mailden aldım siz göndermişiniz...iyide etmişiniz (spam değilmiş :D:D:D:D)
Yukarı Alt