Arama sonuçları

1. Hasan DİLSİZ

Günbey Mühendislik | Kartvizit Tasarımı

İlginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
  2. Hasan DİLSİZ

kartvizit tasarımlarım

Amacına uygun başarılı çalışmalar olmuş.Tebrikler.
  3. Hasan DİLSİZ

Reyhan Eğitim - Logo Tasarımı

Şener Bey yorumunuz için teşekkür ederim. Müşteri işe öylesine burnunu soktu ki anlatamam. daha şık tasarımlarım vardı ama kriterlerine uymuyormuş. hayırlı olur inşallah. tekrar teşekkür ederim
  4. Hasan DİLSİZ

Reyhan Eğitim - Logo Tasarımı

Reyhan Eğitim sitesi için hazırlanan logo tasarımı, Birçok müşteri isteği ve değişiklikten sonraki hali. Logo hakkında yorumlarınız değerlidir.
  5. Hasan DİLSİZ

Radio Net - Logo Tasarımı

@Kemal Aksekioğlu Kemal bey teşekkür ederim. @Tayfun ŞENOĞLU Teşekkürler Tayfun Bey. @b3krkdk Öneriniz için teşekkür ederim sayın b3krkdk. İyi forumlar herkese.
  6. Hasan DİLSİZ

Radio Net - Logo Tasarımı

Merhaba arkadaşlar, Müşteri isteği üzerine 3D ve küre kullanılarak yapılan bir tasarımdır. Yorumlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla..
  7. Hasan DİLSİZ

Web Arayüzü Çalışmam

Font kullanımında ciddi sıkıntı var. Sayfadaki sloganı okuyamadım ben şahsen.Daha estetik ve yalın fontları bulmak fazla zor olmasa gerek. kolay gelsin.
  8. Hasan DİLSİZ

Otomotiv Kartvizit Çalışması 2

Kartvizit tasarımını beğendim.Logo biraz klasik olmuş sanki.
  9. Hasan DİLSİZ

Logo Çalışmam

Ben açar açmaz "od" u okudum.yani amacına uygun bir çalışma.Tabi üzerinde önemli düzenlemeler yaptıktan sonra... ve estetik ve sunum eksikliğini saymazsak.
  10. Hasan DİLSİZ

Hümeyra Can Logo

benim beceremediğim bir şeyi yapmışsınız.hemen hemen her müşteriye logoyu beğendirip satan ben bir türlü kendime bir logo çizip satamıyorum. o yüzden sizi çok tebrik ediyorum.Hayırlı olsun.
  11. Hasan DİLSİZ

Standart site kursanız ne ile ilgili olurdu

@Şener CANÖZ Hocam aynı fikir benimde yıllar önce kafamda vardı tabi programlama bilmediğim için hayata geçirememiştim.Belki domain bile aynıdır hatırlamıyorum.Eğer hala açılmadı ise böyle bir site bence iyi bir proje olur.
  12. Hasan DİLSİZ

Tasarımlarınızı müşteriye beğendirmenin sihirli yolları :)

Paylaşımınız için teşekkür ederim. İçinde tastik edilecek konuların olduğu gibi tartışmaya açık maddelerde var.
  13. Hasan DİLSİZ

İlk Adobe Illustrator denemem

Karakter özgün bir çizim ama anatomiye uyması gerekir mi bilmiyorum.Perspektif hataları da var aynı şekilde. İlk deneme için başarılı.tebrikler.
  14. Hasan DİLSİZ

Teşekkür ederim Tayfun Hocam.
  15. Hasan DİLSİZ

Mavi Blog

Kardeşim öncelikle renk uyumunu sağla,daha sonra sıra formların göze hoş gelmesinde. Çok farklı tipte form(şekil) kullanmışsın.Köşeli,oval vs. bunlar arasından bir seçim yap ve o şekilde devam et.Fontlarına çeki düzen ver.Kişisel site kuruyorsan ve çok önemli şeyler yapmıyorsan tırnaklı (sans)...
  16. Hasan DİLSİZ

Logo ve Kartvizit denemesi

Güzel denemeler,yeni başladıysanız iyi gidiyorsunuz. Kullandığınız şekiller çok klasik piyasada kullanabileceğinizi düşünmüyorum ama tasarımınıza bakarsak fena değil.Ortadaki yatay çizgiden ve çatıdaki bacadan kurtulup aşağıdaki yazıyı ortalarsanız (ki hatta limited şirketi yazması saçma...
  17. Hasan DİLSİZ

Teşekkür ederim Hüseyin Bey.
  18. Hasan DİLSİZ

İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim. iyi forumlar.
  19. Hasan DİLSİZ

tipografi afiş çalışması

Fikir güzel.Gelişmeye açık bir çalışma. Ellerinize sağlık.
  20. Hasan DİLSİZ

Dergi Çalışmalarım.

@lusy99 Merhaba, Lusy99, Tipografi, üzerinde ciltlerce kitap yazılabilecek bir konuyken benim internet üzerinden size bir şeyler anlatabilmem biraz zor,ki bilgimi de yeterli bulmuyorum. Ama bu başlıkta size bilgi verebilecek başarılı örnekler ve makaleler bulabilirsiniz.
Yukarı Alt