Arama sonuçları

1. Hakan KALMIŞ

Lcd mi yoksa Flat Monitör Mü?

Yapmış olduğum araştırmalar ve deneyimleri aktarmak isterim. LCD monitörünüz var ise ps ile bir sayfa açın ve kırmızı ile doldurun, daha sonra tam ekran yapın ve üstte ki ton ile alttaki tona bakın. Fark göreceksiniz, bu kullandığınız marka ile alakalı değil. LCD teknolojisi ile ilgili bir...
  2. Hakan KALMIŞ

Fotoğraf makinası Almak İstiyorum, Yardım!

Merhabalar, fotoğraf makinesi almak istiyorsunuz. Öncelikle bilmeniz gereken bir şeyi sizlere aktarayım. Kendinize şu soruları sorun ve cevaplarına göre seçiminizi yapın. - Ortalama bütçe - bu sorunun yanıtı biraz da diğer soruya bağlı olmakta. - Ne çekeceğim. - Hatıra , aynada kendimi, aile...
  3. Hakan KALMIŞ

benım çalışmalarım yorumlayın lutfen

Ben mevlanayı çok beğendim açıkçası. Denemek istediğim bir teknik. Sende bunu iyi yapmışsın, ilk bakışta anlaşılır olmuş. Eline sağlık.
  4. Hakan KALMIŞ

Tipografi denemelerim

Merhabalar ilk tipografi çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle düşünce olarak çıkış konusu Su. H²0 olarak işlemeye karar verdim. Aşağıda ilk uygulama ve gelişimini paylaşıyorum. Çalışma PS ile çizilmiştir
  5. Hakan KALMIŞ

Biraz manipülasyon

Bir ara yaptığım çalışma, çok fazla özen sarf edemedim. Kendini de belli ediyor.
  6. Hakan KALMIŞ

Biraz manipülasyon

Bu çalışmada kullandığım tüm görseller bana ait fotoğraflardan oluşmakta. İlgi ve yorumlarınız için teşekkürler.
  7. Hakan KALMIŞ

Klavyeden bilgisayarınız yanlışlıkla kapanmasın.

Bir çok klavyede bilgisayarınızı kapatma uyku moduna geçirme tuşu bulunuyor. Bunları adı Power down Suspend wake up sleep gibi isimlerde oluyor. Klavye tasarımları ile bu tuşların yeri değişmekte ve alışık olduğunuz bir tuş yanında olabilmekte. yanlışlık basıp pc nin kapanması, kötü daha...
  8. Hakan KALMIŞ

Eleştirmek ve eleştirilmek üzerine Lütfen Okuyunuz

Bir çoğunuz belki bu hikayeyi biliyordur. Ama bilmeyen arkadaşlarımız olabilir. Bu yazıyı sonuna kadar okuyalım. Önemli bir kaç ders var içinde. Hindistan’da çok ünlü bir ressam varmış. Herkes bu ressamın yapıtlarını kusursuz kabul edecek kadar beğenirmiş ve onu “Renklerin Ustası” anlamına...
  9. Hakan KALMIŞ

Renklerin Dili

Merhabalar, grafik ve tasarım da lisan olarak kullandığımız renklerin psikolojide ki nedir diyerek sizlere biraz bilgi toparladım ve derledim. Yazı oldukça doğurucu, uzun olduğundan dolayı kafanız rahat ve boş vaktiniz de okuyunuz. Hakan KALMIŞ Renklerin insanlar üzerindeki etkisi hiç de...
  10. Hakan KALMIŞ

Dijital Fotoğraf makinesi alma rehberi

Herkese merhabalar, Malumunuz teknoliji aldı başını gidiyor. Öylesi büyük bir hızla gelişmekte ki artık bizler anlam ve kavram karmaşası yaşamaktayız. Dijital,CF,CCD,CMOS,beyaz denge ayarı, iso,asa,,IS vb. Bu karmaşa içinden çıkabilmeniz, bir nebze yardımcı olabilmek için bu yazıyı yazmak...
  11. Hakan KALMIŞ

Hakan Kalmış Fotoğrafları

647. Edirne Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerini izlemek üzere Edirne'ye gittim. İki gün süren güreşler oldukça güzeldi. İlk kez katılmanın verdiği tecrübesizlik nedeni ile Basın bölümün de bulunamadım. Tribünlerden bir şeyler yapmaya çalıştım.
  12. Hakan KALMIŞ

Ne Kadar Doğru Dersiniz ?

@suleymankoklu O kadar manken dizilerde ama tutan dizilere bakın ustaların dizileri rating alıyor. bu fikir görecelidir yine de.
  13. Hakan KALMIŞ

Gizli Gezegen Vadisi , Kartepe de bulunmaktadır. Kartepe. İzmit'in güney doğusundadır. Yüksekliği 1606 m'dir. Çam, kayın, ıhlamur ağaçlan ve rengarenk çiçeklerle çevrilmiş yoldan Kuzu Yaylası'na gelindiğinde temiz havanın, panoramik manzaranın ve vahşi doğanın birbiriyle kaynaştığı görülür...
  14. Hakan KALMIŞ

Birkaç Tipografi Çalışmam

gayet güzel çalışmalar, tebrik ederim. 1. çalışma oldukça estetik geldi bana.
  15. Hakan KALMIŞ

Yine merhabalar, sizlere sıcak sıcak yeni çekilmiş fotoğraflar getirdim. Bir önceki fotoğraf gezisinin devamı ile başlıyoruz. Sonrasında İstanbul geliyor. 03 Temmuz 2008
  16. Hakan KALMIŞ

transformers optimus prime çizimim (coreldraw)

tebrik ederim, bu kadar sabırlı olmanız hoşuma gitti, uzun vadeli işleri ben sevmedim bir türlü yapanı görünce kıskanıyorum.
  17. Hakan KALMIŞ

29 Haziran Günü yaptığım bir çekim, kamera arkasını da koymak istedim. Yer : Cebeci Sahil - Kocaeli Ters ışık çalışması, gökyüzündeki fazlalık kesildi, haricinde düzeltme yoktur. Çekim değerleri : ISO : 100 Diyafram : 22f Perde hızı : 1/2000 Lens uzaklığı : 205 mm
  18. Hakan KALMIŞ

@xblack doğru tespit etmişsiniz, yumurcak ağlıyordu. Arkasından yaklaştım ablası beni görünce oda döndü. Elinde fotoğraf makinesi olan bir amca gördü, göz göze geldik makinemi kaldırdım vizörden o tebessümü ile karşılaştım. Yapmam gerekeni yaptım.
  19. Hakan KALMIŞ

İlk fotoğrafımız benim çok sevdiğim karelerden biri Adı Hem Ağlarım Hem Gülerim.
  20. Hakan KALMIŞ

Merhaba arkadaşlar, fotoğraf sanatına gönül vermişliğimiz var serde. Sabahın ilk saatlerin de yatağınızdan kalkıp bir iki kare çekme sevdasının yansımalarını göreceksiniz. Kah ayaz kış sabahı olacak, kah yazın yakıcılığı. Farklı konular da farklı bakış açılarında eserler yer alacak...
Yukarı Alt