Arama sonuçları

1. freevolition

Avea silindir çalışması

2. freevolition

Avrupa Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası

Aynen öyle :)
  3. freevolition

4mt. Turkcell Tavuk

İstanbulda olanlar bilirler bir çok çatıya dikilen örnek olarak taksim istiklal caddesinin girişindeki çatıda 4mt. tavuk var bu tavuğun çizim düzenleme ve boyutlandırma işlerini ben organizayson işlerini biz yaptık sizinle paylaşmak istedim saygılar.
  4. freevolition

Euro 2008 topu

Euro 2008 topu aplikasyon çalışması. Top 100cm çapında pleksiden üretilmiştir.
  5. freevolition

Yorumlarınız için teşekkürler Firma kurumsal olduğu için "Bir Adım Öndeyim" yazısını her yerde düz kullanıyorlar ve bayan resmi malesef sadece bu kadar büyüklükteydi bazen çaresizlikler diz boyu olabiliyor. :)
  6. freevolition

Katalog çalışması

Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Basılmış halinde türkçe karakter hatası yok sanırım jpg formatına çevirirken sorun olmuştur Freehand'i bilirsiniz hep problem çıkarır. İstek üzerine konu ile ilgili biraz bilgi vermek istiyorum şirketimiz bünyesinde yeni açılan bir sağlık...
  7. freevolition

Katalog çalışması

Yorumlarınız için çok teşekkürler. Beğendiğinize sevindim.
  8. freevolition

Avrupa Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası vermeye yetkili tek kurum ECDL Türkiye için yaptığım roll-up çalışması.
  9. freevolition

Katalog çalışması

10. freevolition

Çalışma Böyle Olur !

Konu anlamlı.
  11. freevolition

saat çalışmam

Fenerium büyük harflerle yazıldığında "İ" kullanılmaz ingilizce bir kelime olduğundan dolayı ;)
  12. freevolition

Araç kaplama çalışmalarım

Tamamı ile vektörel hazırlanmıştır ve uygulanmıştır ama malesef grafikerlerin kaderidir uygulanışını ve bitmiş halini bir çok kez görmeyiz. :)
  13. freevolition

Grafiker Aranıyor.

Arkadaşlar şirketimizin web sitesi tüm sorularınıza cevap olacaktır diye düşünüyorum isteyenler kariyer kısmına cv doldurabilir isterse mail atabilir.
  14. freevolition

Grafiker Aranıyor.

Evet sertan özelden cv.'ni beklerim.
  15. freevolition

izmir/bergama'da iş arıyorum...

İstanbulda çalışmayı düşünürsen görüşebiliriz.
  16. freevolition

antalyada-iş arıyorum

İstanbulda çalışmayı düşünürsen görüşebiliriz.
  17. freevolition

Grafiker Aranıyor.

Kurumsal firmalara hizmet veren reklam ajansımıza 2. grafiker aranmaktadır düşünenler iletişime geçebilir. Not: Firmamız istanbul Avrupa yakasındadır istanbulda olması zorunlu değildir şehir dışından gelecekler için ev tahsis edilecektir.
Yukarı Alt