Arama sonuçları

1. forzatli

İşte ilk Türk kamyonu! (Resimli)

başarıların devamını bekliyorum :)
  2. forzatli

Selamun Aleykum

memnun oldum kardeşim bende istanbul abdülkadir özkarlıklı yaş 17 grafikerliğe yeni başladım bir şey bildiğim yok bu siteden işte 1 haftadır videolar filan kendi çapımda birşeyler yapıyorum :)
  3. forzatli

CorelDraw Görsel Anlatımları - Kaçırılmaz...

çok teşekkür ederim indirdim deneyeceğim :) breathhh kardeşim sorununun çözümü 1) rapidshare linkine tıkladınız 2) Açılan penceredeki Premium ve Free buttonlarından, Free butonuna tıklayın. 3) Geri sayımın bitmesini bekleyin. (Yaklaşık 30 saniye) 4) Download butonuna basın ve dosyanın...
  4. forzatli

Kendime özgü ilk tasarımım (biraz saçma olabilir)

bu çalışmayı fazla kurcalamamak lazım iyice cılgı cıkıyor kötü oldu basit kaçtı kanda dediğiniz gibi çok ön plana çıkıyor :)
  5. forzatli

Kendime özgü ilk tasarımım (biraz saçma olabilir)

şimdi nasıl oldu.
  6. forzatli

İlk Tasarımım Yorumlarınızı Bekliyorum

yorumun için teşekkür ederim :)
  7. forzatli

İlk Tasarımım Yorumlarınızı Bekliyorum

Hakan Dağdeviren'in çalışmasından esinlendim.
  8. forzatli

Grafikerlik Kursu Arıyorum...

teşekkür ederim :) bakalım araştıralım sağolasın söyledinde bu sadece kızlar için olan bir kurs mu ? :) birde ben okul hayatımdan tastikname ile emekli oldum :) onunla bağlantısı varmı bu kursun
  9. forzatli

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Abi çok teşekkür ediyorum eline koluna sağlık indiriyorum :) Bak azıcık yaptım valla çok mutlu oldum çünkü photoshop üzerinde hep resimlerlere uğraşmıştım :)
  10. forzatli

Grafikerlik Kursu Arıyorum...

arkadaşlar bana anadolu yakasında bu işi bana öğretebilecek bir grafikerlik kursu lazım eğitim görmek istiyorum.intenette araştırdım 10 bin tl den 10 ay eğitim filan bazı yazılar okudum.bunlar doğrumudur acaba.bana anadolu yakasında iyi bir eğitim alacağım bir kurs lazım önerisi olan varmı?
  11. forzatli

Matbaa grafikeri olmak için yola çıkmak istiyorum

çok teşekkür ederim yardımcı oldun sağolasın
  12. forzatli

Teşekkür ederim kardeşim o zaman başlıyalım da gülünç şeyler çıkacak eminim :) ama deneme yanılma yoluyla yaparız birşeyler.hangi programı kullanmam gerekir corel mi ? freehand mı ? photosho mu?
  13. forzatli

Resimdeki Gibi Kenarları Silik Nasıl Yapabilirim ?

bölgeyi seçtikten sonra(Magic Wand,Lasso tool ile) Menüden Select/Featheri seçin. Açılan pencereye resmin büyüklüğüne göre 5/10/15 gibi bir sayı yazıp ok diyin. BackSpace ye bir kere basınca da o şekil bir görünüm oluşur. (alıntıdır) kardeşim deneme fırsatım olmadı pc ye yeni format attım sen...
  14. forzatli

Merhaba ben 17 yaşındayım.Okul hayatım bitti.Grafiker olmak için nasıl bir yol izlemem lazım.Daha önce çok basit grafik çalışmalarım oldu belki grafik çalışması bile değil.Photoshop Freehand ve Coreldraw kullandım ama çok basit şekilde yani hiç bir bilgim yok.Okuduğum okul düz liseydi mehzun...
Yukarı Alt