Arama sonuçları

1. vejdi

Photoshop çok yavaşladı.

Fontlarınızı sadece Adobenin programlarını kullanıyorsanız fontlarınızı : C:\Program Files\Common Files\Adobe\Fonts (yok ise yeni klasör oluşturun adını Fonts yapın) içine atarsanız sisteminizde rahatlar photoshop ta ; ayrıca corel ,freehand diğer programlar bu fontları görmeyecektir Not...
  2. vejdi

Extract

Cs4 den önce Cs3 kurulumla gelen bazı pluginler CS4 VE CS5 ile "opsiyonel" şekle, sonradan eklenebilir hale getirildi. Sonradan eklenecek olan plug-in’ler ise aşağıdaki gibi: Bigger Tiles Picture Package (ContactSheetII) ExtractPlus PatternMaker PhotomergeUI Web Photo Gallery...
  3. vejdi

deseni nasıl ortaya çıkarırız.

Sağ veya soldan (yandan 45 derecelik acılarla ) gelen ışık nesnenin dokularını daha belirginleştirir.
  4. vejdi

corelde word dökümanın da nasıl çalışabilirim.

Office 2007 kullanıyorsanız kaydetme seceneklerinde pdf vardır pdf yaptıktan sonra import edebilirsiniz ben buyolu kullanıyorum Office 2007 eklentisini indirin
  5. vejdi

Work Path Problemi

Seçim işlemi tersine çevirmek için Select > Inverse
  6. vejdi

PS CS5 fırçanın (Brush) etrafındaki çember sorunun Çözümü

Ekran kartınız sürücülerini MUTLAKA güncelleyin .... Örnegin nvidia 32 bit sürücüler ; Windows Vista, Windows 7 : Xp için Yazmış olduğum sürücülerin NVIDIA uyumlu modellerin yaklışık olarak tamamını kapsamaktadır
  7. vejdi

Adobe CS3 sorunu..

Gerekli olan dökümanları (çözüm yolunu) özel mesajla size yolladım
  8. vejdi

Sıfır Colorvision Spyder 3 Express ( Monitör & Kalibrasyon Cihazı)

Sıfır ürün olup Colorvision Spyder 3 Express, yeni ekran teknolojisi için tutarlı renkler sunan ve Lcd, Crt Ve Dizüstü Bilgisayar ekranlarınızın tümünü tam olarak ekran kalibrasyon (ölçümleme) yapar ayrıca ayarlanmış bir ekran, ekranda gördüklerinizle baskılarınızın aynı olmasını...
  9. vejdi

Photoshop hatalı açılıyor.

qt-mt333.dll tıklayın indirin C:\WINDOWS\system32 içerisine ekleyin
  10. vejdi

Ps => Move Tool Sorunu

Photoshopu ilk yüklendiği ayarlara geri döndürmek için şunları yapın: Photoshopu çalıştırırken ctrl + alt + shift aynı anda basılırsa program başlamadan önce açılan karşınız pencere açılır YES tuşuna basarsak Photoshop'a reset atılır ve daha önce yapmış olduğunuz ayarlamalar silinir (programa...
  11. vejdi

Hp Designjet 4000PS Plotter renk sorunu

Merhaba; İşletim sistemi : Windows XP 32 bit Program : Adobe Photoshop CS4 ve ACDSee Pro 3 Yazıcı türü : Hp Designjet 4000PS Plotter + HP orijinal mürekkep + HP High Gloss Photo Paper Sorun: çıktılarımız koyu renkte ve açık mavi (Turkuaz) bir sis tabakası gibi resmin üstü kaplı...
  12. vejdi

Photoshop CS4 Optional Plug-ins Sorunu (Web Photo Gallery ve Diğerleri)

Arkadaşlar merhaba, Cs4 den önce Cs3 kurulumla gelen bazı pluginler CS4 ile "opsiyonel" şekle, sonradan eklenebilir hale getirildi. Sonradan eklenecek olan plug-in’ler ise aşağıdaki gibi: Bigger Tiles Picture Package (ContactSheetII) ExtractPlus PatternMaker PhotomergeUI Web Photo Gallery...
  13. vejdi

Freehand'den Photoshop Cs3'e transfer

teşekkürler...
Yukarı Alt