Illustrator doğru bir seçim ...Biri pixsel biri vektörel tabanlı..Ölçü ve çözünürlük bakımında yüksek boyutlu bir iş çalışsan makinan ne kadar kaliteli olursa olsun belli bir süre geçtikten sonra photoshop kasar ve artık yavaş yavaş sinir hastası olma yolunda ilerlersin...Ama illustrator da...
Bilenle konuşurum, tartışırım ve paylaşırım...Tartışmamak için satın alıp, konuyu kapatmak istedim...Zira ben ona büyük projelerde yapılmış birbirine benzer bir çok örnek gösteririm...Yaptığım çalışmaları herkes inceleyebilir...Ben sağdan soldan materyal toplayıp birleştirip sonra satışa...
Tamam koy linkini satın alayım...Nasıl olsa bize ait hiç birşey yok.Nerede güzel birşey görsem hemen çalıyorum, kendim yapmış gibi sergiliyorum...12 senedir ben tasarımcılık yapmıyorum aslında hırsızlık yapıyorum...
Saygılar....
Teşekkür ederim...Sol taraftaki boşlukta bir marka yer alacak telif hakları bakımında ön izlemeye koymadım..Evet yazıların renk tonu tekrar düzenlenecek..Ayrıca amaç tencere satmak veya başka bir ürün satmak değil, şayet öyle olsaydı tencere veya tava koyar yanına da fiyat yazardım.Burada ki...
Öncelikler yorumlarınız için teşekkürler.Evet her iki kulpda da geçişler sert.Onu yumuşatıyorum.Tava sapının aşağısı bombeli geçiş.
Şekilde ise orta kırmızı bölüm tamamen bakalit doldurma...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.