Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Basit Tipografi çalışması-illustrator CS4

Aslında konu başlığı : çok parçadan oluşan vektörelin bir başka tek veya çoklu vektörel imaj üzerine maskelenmesi olmalı.. fakat çok uzun..:D İllustratorda herhangi bir piksel resim üzerinde vektörel bir layer şekil oluşturarak object>clipping mask aracı ile maske yapıp resimi...
  2. Ahmet ALTUN

300 Sans Serif Font

300 Sans serif Font
  3. Ahmet ALTUN

Alpay Ekmek-2 / Ahmet ALTUN

Alpay Ekmek-2 / Ahmet ALTUN
  4. Ahmet ALTUN

İllustrator Mesh tool- video ders

Adobe illustrator programında en önemli araçlardan birisi Mesh Tool aracıdır. Aşağıdaki video, Tayland'lı bir grafiker olan Naked tarafından hazırlanmış. Video Türkçe değil.. Fakat gayet anlaşılır nitelikte.. İzlerken hem öğrenip hem keyif alınacak mükemmel bir video olduğuna inanıyorum...
  5. Ahmet ALTUN

Cemy-Turbulans-2 /Ahmet ALTUN

Cemy-Turbulans reklam çalışması-2 :)
  6. Ahmet ALTUN

Cemy-Turbulans /Ahmet ALTUN

Cemy-Turbulans gazete reklamı çalışmam. :)
  7. Ahmet ALTUN

Adobe İllustrator CS4 Türkçe Kullanma Kılavuzu

Adobe İllustrator CS4 Türkçe Kullanma Kılavuzu Adobe'nin illustrator CS4 sürümü için sunduğu orjinal, Türkçe kullanma kılavuzu. 513 sayfa. PDF formatında. Dosyayı iki upload sitesine yükledim.. İkisinden birisini seçerek indirebilirsiniz.. Faydalı olması dileğimle.. :) İndirme linki...
  8. Ahmet ALTUN

Photoshop tasarımcı paketi ( PS Designer's Pack)

Photoshop tasarımcı paketi ( PS Designer's Pack) http://rapidshare.com/files/362546990/Photoshop_Designers_Pack.part1.rar http://rapidshare.com/files/362547252/Photoshop_Designers_Pack.part2.rar http://rapidshare.com/files/362547489/Photoshop_Designers_Pack.part3.rar...
  9. Ahmet ALTUN

ZPaint

ZPaint Ücretsiz, bütün windows sistemlerinde çalışan çerçeve, banner, buton vesair şekilleri elde edebileceğiniz minicik harika bir program. Aşağıda görülen tüm şekiller bu program ile çizilmiştir. Boyut 286 kb ZPaint İNDİR (yan tarafa tıklayarak resmi sitesinden indirebilirsiniz.. bir...
  10. Ahmet ALTUN

X-Color (Renk kodu gösterici)

X-Color Kurulum gerektirmeyen, ücretsiz, bütün windows sistemlerinde çalışabilen minik fakat çok kullanışlı bir araç. Mouse okunun bulunduğu yerde renklerin renk kodu, RGB kodu, mouse koordinatı ve renklerin Hex kodunu anında gösterir. X-COLOR İNDİR Faydası olması dileğimle.. :)...
  11. Ahmet ALTUN

Türk Bayrağı'nın Vektörel çizimi (Resimli anlatım)

Türk Bayrağı'nın vektörel olarak nasıl çizilir. ? İnternette bu anlatımı çok aradım.. ya yok yada ben bulamadım.. Çeşitli anlatımlara ulaştım fakat normal çizimlerden bahsediliyordu. Bu araştırmayı yaparken çoğu kimsenin bilmediği bilgilere de ulaştım. Bayrağımızın bir kanunu olduğunu...
  12. Ahmet ALTUN

Eleştiri acımasızdır..

Daha önce verildiyse konunun silinmesini rica ederim.. Çok önceden okuduğum ve bildiğim ders verici bir hikayeyi paylaşmak istedim.. Değişik yerlerde okusamda bu hikayenin yayınlanacağı bundan daha anlamlı bir yer olmaz bence ( grafikerler forumu açısından söylüyorum.):) "Eleştiriyorsan...
  13. Ahmet ALTUN

EGADAP/ Ahmet ALTUN

Logo : web çalışması ve slogan :
  14. Ahmet ALTUN

Nevbahar Mönü Listesi

logolar konu başlığında Nevbahar logo çalışmama ek olarak bu firma için düzenlediğim grafiklerden birisi olan mönü ise aşağıda... menü listesi 29,7 x42 ebatında ve aynı zamanda 1 kullanımlık servis altı şeklinde..
  15. Ahmet ALTUN

Logo Çalışmalarım

İzmir' de bir ortopedi malzemesi satan bir firma için tasarladığım logo... Firma adı: Duru Ortopedi... Aşağıda.. İstanbul'da Levent'te yeni açılacak ve ev yemekleri tarzında hizmet verecek bir lokanta-kafe için tasarladığım logo.. İsim: Nevbahar İzmir'de yeminli mali müşavirlik bürosu...
  16. Ahmet ALTUN

Renesis (SVG Önizleme eklentisi)

SVG resimleri windows browserinde ve internet explorer da görüntülemek için windows eklentisi.. SVG uzantılı resimleri normalde windows ve explorer tanımaz.. fakat bu eklentiler ile svg resimleri hiç bir programa gerek kalmadan önizleme küçük görüntü ile görebilirsiniz. aşağıda benim...
  17. Ahmet ALTUN

Merhaba

Herkese Merhaba.. Bu forumu geç tanıdım ve çok üzüldüm.. Ne arıyorsam var olduğunu farkettim.. Kayıt oldum ve artık bende buradayım. Mesleğim grafik sanatları ile ilgili değil.. Fakat bir merak olarak resim, grafik ve bu alanda herşey ile uğraşmaktan sonsuz haz alıyorum.. Umarım bu forumdan...
Yukarı Alt