@Murat Arık
sizde kendinize göre haklısınız ama bu işi hakkıyla gerçekten emek verip, hak edip, asıl para kazanması gereken insanlar varken neden kendini grafiker sanlara papuç bırakılsın..? ayrıca bunu insanlar anlasın yada anlamasın, duysun yada duymasın burda gerçekleri söylüyoruz bu...
sizin o güzel yazılarınız hatrına devam ediyorum :D
bilseydim hiç bu kadar istermiydim,
acımı kimsesiz beslermiydim,
artık affet beni,
hani ne olursa olsun
beni yinede severdin.?
biraz saçma oldu sanki ama neyse :D biz bunu şarkı sözü değilde şiirmi yapsak acaba daa iyi olur sanki :D :allalla:
kıskanmak bam başka bişey tabiki ona sahip çıkacaksın ama abartmadan yoksa herkes sıklır :D ama rahat bırakıncada çok rahat oluyo karşı taraf :D bunun ince bi ayarı var tuttura bilene aşk olsun :D
özetle tasarım bilmeyene grafiker denmez bu budur kabul etmek gerekir.. :) ki zaten mesleğin içeriklerinden amacından sadece biridir ve önemidir tasarım. bunu anlamayanda eminim gerçek grafiker değildir :) yıllarca eğitimini alıp kendini geliştirenler, ömrünü adayıp severek bu mesleği yapanlar...
eğitimsiz hiç bişey olmaz arkadaş.! ne kadar yetenekli olursan ol neyin ne işe yaradığını, ne anlama geldiğini, nasıl kullanman gerektiğini eğitimle öğrenirsin bu böyledir.. ayrıca grafik kurslarından grafiker çıktığına kesinlikle inanmıyorum. ben lisede grafik öğrencisiyim tamam 4 4lük değil...
grafiker olmak başka bir şey demektir. kimse kendini kandırmamalı gerçeği kabullenmesi gerekmektedir. insanları kandırıp vebalini almayı geçtim kendini kandırmamalıdır. grafikerlik bir yaşam tarzıdır ve özel kendi kendine gerçek grafikerler sayesinde var olan bir meslektir aksini idda edenle çok...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.