Arama sonuçları

1. ewhyder

Çalışma Böyle Olur !

silver_grafik'e katılıyorum.çalışma ilk görüşte öyle göze çarpıyor ki silah çizimi öyle güzel olmuş ki mesajı okuyunca "ha nasıl?" oluyorsun.Yani hani şu silah yanına gül konulan resimler vardır ya onları hiç sevmem silah resimleri hiç karizmatik gelmez ama dediim gibi çizim öyle mükemmel ki...
  2. ewhyder

selamlar

Hoşbuldum.İlk paylaşımlarımı yaptım bile.Beni yorumsuz bırakmadınız sağolun.
  3. ewhyder

unlu ınternet logoları

Evet hoş bişimiş teşekkürler.:)
  4. ewhyder

logoçalışmalarım

akvaryum's güzel olmuş ama u çok anlaşılmıyor yani akvary kelimesini gördükten sonra u tamamdır diyosun.Ben olsam fazla abartmamaya çalışarak diğer harfleri de deniz canlılarından seçer, balık tutan adamı kaldırırdım. k de balık kuyruğu kullanılabilir mesela.bütün logoyu bir deniz kabuğu yada...
  5. ewhyder

Arkadaşımın projeleri için yaptığım logolar (ya da öyle bişe)

teşekkürler arkadaşlar.O da 2 ve 4'ü seçmişti zaten :).Banner bilmediğim bir alan.Anladığım kadarıyla başka sitelerde kendi sitenizin reklamıyla ilgili bişey.ama sadece ödev gibi bişeydi bu site..
  6. ewhyder

Arkadaşımın projeleri için yaptığım logolar (ya da öyle bişe)

arkadaşın dönem projesi için yaptım.kırmızı için teneke değil tezek yazıyo gibi dediler :D siyah ve tenekeli olan için renksiz dediler.mavi için yorum almadım.bi de grafikerlere sorayım dedim eleştirilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  7. ewhyder

selamlar

merhaba millet grafiker değilim ama grafikerlik işi oldum olası ilgimi çekmiştir. ben de bazı çalışmalar yapıyorum hobi gibi yani. umarım güzel çalışmalar ve bilgiler paylaşabiliriz iyi akşamlar.
  8. ewhyder

bir tekstil firması için logo

elinize sağlık. ilk üçü benzer tasarımlar ve canlı renkler kullanmışsınız, sonuncusu biraz daha farklı ama arka fondaki geometrik şekiller yine diğerlerine benziyor.eğer belli tasarım istekleri doğrultusunda çalıştıysanız tutarlı bir çalışma olmuş.hepsi göz alıcı ve görevini yerine getirir...
  9. ewhyder

Yoğun Katılım Bekliyorum..

pişman olmamak için çok uğraştım ama yine de pişmanlıklarım oldu.sonra dediğin gibi yaptıklarıma ve yapmadıklarıma, olduğum kişiye baktım olmak istediğime ne kadar yakınım bilmiyorum ama yaptıklarım ve yapmadıklarım beni olduğum kişi yaptı hayallerimi şekillendirdi... o yüzden pişmanım demek...
Yukarı Alt