"Eğitimleri kendi evimde ya da öğrencinin evinde verebilirim problem olmaz. Bayan ya da erkek ayırmaksızın özel ders veriyorum."
Çok enterasan............
Çok mütevazisiniz :) Sanırım başarıyı getirende bu alçak gönüllülük..Böylesine özel ve büyük bir aile dahil olduğum için şimdi bir defa daha gururlandım ve mutlu oldum...
sözünü ettiğiniz serzenişler hayatın her alanında hangi mesleği icra ederseniz edin karşınıza çıkacaktır..Belli bir aşamaya gelinceye kadar herkes kendi payına düşen kısmında aynı sizin gibi inciniyor..Buradan çıkarılacak pay profesyonelleşmek adına daha azimli ve istikrarlı bir standardı...
mesajınızı okuduktan sonra "otomatik"man düşününce böyle bir site çıktı karşıma..sanırım isteklerinize fazlası ile cevap verecektir...
http://www.logomatik.net/
sitede mi hayali olacak yoksa..Hayal kırıklığına uğradım..:) Bu arada kapakta Dave Mustaine ile başlangıç ve renk seçimi tam Megadeth e yakışır olmuş..Bu anlamda da başarılı buldum..Size bol bol rock and roll lu tasarımlar dilerim :D...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.