Arama sonuçları

1. Funda

Bursa'da Webmaster, Grafiker, Web Tasarım ve MS Office Programları Özel Dersi Verilir

"Eğitimleri kendi evimde ya da öğrencinin evinde verebilirim problem olmaz. Bayan ya da erkek ayırmaksızın özel ders veriyorum." Çok enterasan............
  2. Funda

En Bilge Forumumuza bilge bir maskot denemesi

:D Çook sevdim..Sanırım bir baykuş..Bilgelikle özdeşleşmiş bir kuş..Gözlükte cuk oturmuş..Gerçekten çok güzel..
  3. Funda

günün sözü

Geldi de geçiyor bile...:)
  4. Funda

İşte gurur gecemizden görüntüler...

Çok mütevazisiniz :) Sanırım başarıyı getirende bu alçak gönüllülük..Böylesine özel ve büyük bir aile dahil olduğum için şimdi bir defa daha gururlandım ve mutlu oldum...
  5. Funda

İşte gurur gecemizden görüntüler...

Gerçekten gurur verici görüntüler..Başarılarınızın devamı kaçınılmaz..Canı gönülden tebrik ediyorum..:)
  6. Funda

2012 nin ilk takvim tasarımları....

Hayır onu bilmiyorum..Ama bambaşka olduğunda hem fikiriz..Özellikle bebe yi ve seslendirmesini çok başarılı buluyorum..Sabahları hiç kaçırmam :D
  7. Funda

2012 nin ilk takvim tasarımları....

sevgili yamo pepe nin bu kadar sıkı takipçisi olduğunu bilmiyordum...:D
  8. Funda

Ego

32565713.. "Marifet egoyu silmek değil bilmektir." Hacı Bektaşi Veli :)
  9. Funda

Simetri Hastalığı :)

32564827...
  10. Funda

Eğitim Kurumu İçin Yapmış Olduğum Kurumsal Kimlik Çalışması

Logo dışında herşey kusursuz görünüyor..
  11. Funda

Cadde boyama sanatı......

32564404 olmaya cihanda böyle bir iş, caddey-i boyama sanatı gibi...:D
  12. Funda

Ara Güler (siyah - beyaz)

32416722 :o
  13. Funda

alçı kalıp ve daha fazlası ile büst yapımı....

32416460 Kusursuz görünüyor..
  14. Funda

salvador dali - destino

32415487 Keyifli seyirler....
  15. Funda

Farkındalık Testi

32440681 :s8:
  16. Funda

grafikerliğin insancıl yönü

sözünü ettiğiniz serzenişler hayatın her alanında hangi mesleği icra ederseniz edin karşınıza çıkacaktır..Belli bir aşamaya gelinceye kadar herkes kendi payına düşen kısmında aynı sizin gibi inciniyor..Buradan çıkarılacak pay profesyonelleşmek adına daha azimli ve istikrarlı bir standardı...
  17. Funda

Logo Yaptırılıcaktır.

mesajınızı okuduktan sonra "otomatik"man düşününce böyle bir site çıktı karşıma..sanırım isteklerinize fazlası ile cevap verecektir... http://www.logomatik.net/
  18. Funda

Mutlaka izlenmeli !!!!!

Etrafımızda önemsiz gibi görünen şeylerin, aslında hayatımızda ne kadar önemli olduğuna dair bir belge niteliğinde...:rolleyes: 32417388
  19. Funda

Dergi Kapak Çalışmam

sitede mi hayali olacak yoksa..Hayal kırıklığına uğradım..:) Bu arada kapakta Dave Mustaine ile başlangıç ve renk seçimi tam Megadeth e yakışır olmuş..Bu anlamda da başarılı buldum..Size bol bol rock and roll lu tasarımlar dilerim :D...
Yukarı Alt