Arama sonuçları

1. Funda

20 tane logo yaptım beğenmedim

Bu nasıl....
  2. Funda

1 ayda grafiker

müslüman mahalesinde salyangoz satmaya benzemiş sizinkisi...Kim demiş müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz diye..maksat ticaretse heryerde satarım adı altında yeni bir tartışma mı doğuyor yoksa :D
  3. Funda

Gün İçersinde Vazgeçemediğiniz 3 Şey

* yoğun strese rağmen "kendimi sevmekten" * jelibon yemekten *yağmur çamur demeden motosiklete binmekten...
  4. Funda

Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

Ben grafikerim diyerek bu sektörde üretikleri sayesinde para kazanma endişesi olan birinin "ödüllü" yarışmalarda, yaptığı işler beğenilerek kendine güveni gelince şansını denemek istemesi kaçılmaz oluyor. İçlerinde başarılı olan alaylı arkadaşlarımızda vardır muhakkak. "yaptığı işler...
  5. Funda

Siz gerçekten yazdıklarımdan böyle bir anlam mı çıkartıyorsunuz ?:)
  6. Funda

Birşeyi çok merak ediyorum.....Ödüllü Tasarım yarışmalarında; "yarışma herkese açık" ibaresi kullanılırken ve seçici kurulun çoğunlukla Türkiyede güzel sanatlar adı altında maestro diyebileceğim (örnek: mimar sinan) üniversitelerin öğretim üyeleri vb. ünvanlardan oluşan kişilerin, forumun en...
  7. Funda

Vektörel Ahçı İstek

aŞçı olarak deneyin lütfen..Doğrusunu yazarsanız bulma şansınız daha yüksek..
  8. Funda

Logo Yapmanın "Önemli Noktatarı".

Ozaman "Just do it !" :lol::D
  9. Funda

yuvamistanbul hakkında uyarı !

Bu resim daha uygun sanki....Şiddetli karın ağrısı - Ne istediğini tam olarak bilememe - çoğunukla yumurta kapıya dayanınca ve hemen iş isteme sıkıntısından kaynaklı panik ve yüksek ateş gibi semptomlarla hemen en yakındaki ağrı kesici - ateş düşürücü grafikere baş vuru hali... Ama bu kadar ucuz...
  10. Funda

yuvamistanbul hakkında uyarı !

Bu işyerlerine Dikkat.com diye bir site yapıp, bu tip firmaları orada teşhir etmek lazım aslında..Gerçekten son derece can sıkıcı bir durum..
  11. Funda

Hindistan da çok ünlü bir ressam varmış...

Herkes bu ressamın yaptıklarını kusursuz kabul edecek kadar beğenirmiş... Ve onu "Renklerin Ustası" anlamına gelen Ranga Çeleri olarak tanısa da; kısaca Ranga Guru derlermiş... Onun yetiştirdiği bir ressam olan Raciçi ise artık eğitimini tamamlamış ve son resmini yaparak Ranga Guru'ya götürmüş...
  12. Funda

Ron Mueck... bir hyperrealist

Avustralya, Melbourne doğumlu (1958) sanatçı, kariyerinin ilk yirmi yılında profesyonel kukla yapımcılığı ve oynatıcılığı işi ile uğraşmıştır. Shirl's Neighborhood (çocuklar için hazırlanan televizyon şovu) ve Labyrinth (çocuk filmi) sanatçının hem kukla karakterlerini gerçekleştirdiği hem de...
  13. Funda

Son Akşam Yemeği...

:) Rica ederim....
  14. Funda

Gelişen Teknoloji...

İlginç bir konu..Gelişen teknoloji insanları daha fazla asosyal yapıyor.Evimiz ve pc ,arasında son derece izole, bir nevi fanusta yaşar gibi yaşar olduk. Vücudun direnci hareketsizlikle kırılıyor, sinirlerde yüksek elektirik akımına maruz kalmakla geriliyor sanki...Amiyane bir tabiri varda...
  15. Funda

Son Akşam Yemeği...

Son Akşam Yemeği... Leonardo da Vinci `Son Akşam Yemeği` isimli resmini yapmayı düşündüğünde büyük bir güçlükle karşılaştı... İyi`yi İsa`nin bedeninde, Kötü`yü de İsa`nın arkadaşı olan ve son akşam yemeğinde ona ihanet etmeye karar veren Yahuda`nın bedeninde tasvir etmek zorundaydı...
  16. Funda

En anlamlı söz...

Hemen kendimi, kendi söylemlerimden tenzih etmeliyim..Çünkü sanatçı değilim :) Sanatçı olmak epeyce iddialı bir söz..Ama dersenizki yaşamakta bir sanattır, banada beklemek düşüyor anlaşılan :) Not: konunun dışına çıktığım için özür dilerim..
  17. Funda

En anlamlı söz...

Sanatınızı yaşamsal endişelerinizin arasında icra etmeye çalışıyorsanız yaptığınız işten çok, hayatta dik durmak adına profesyonelleşiyorsunuz zaten..Bir elin parmaklarını geçmeyen o vizyonu geniş insanların arayışınıda çoktan bırakmış oluyorsunuz....
  18. Funda

En anlamlı söz...

@Erkan_Nehir Keşke yaptırsaymış diyelim..sizin örneğinizden yola çıkarak başka bir pencereden bakacak olursak; picasso öldükten sonra bilmem kaç katına satardı resmini..değer biçmek zor olsada.....
  19. Funda

En anlamlı söz...

kadın parayı vermiş mi acaba..Yoksa bizim mesleğe olan bakış açılarını değiştirebilmek için picasso mu olmak lazım..:D
  20. Funda

En anlamlı söz...

:worshippy: Şapka çıkartan bir ifade yoktu Erkan Bey...İdare edin lütfen ....:) Not: Çok beğendim....
Yukarı Alt