Arama sonuçları

1. Hatice Ceylan

MS08-067 solucanı bilgisayarları ele geçiriyor-CONFİCKER Virüsü

Microsoft'un uyarısı gerçek oldu, MS08-067 solucanı bilgisayarları ele geçiriyor Microsoft'tan gelen uyarılara rağmen, geçtiğimiz Ekim ayında MS08-067 nolu güvenlik bülteninde duyurduğu açığı kullanan internet solucanı (worm) hızla yayılmaya devam ediyor. "Downandup" veya "Conflicker"...
  2. Hatice Ceylan

flash çalışmalarım

Senaryo şahsıma ait :) yönetmeni de ben Hatice :) başrol oyuncularım tavşanım ve güvercinim filmi başlatsın...ii seyirleer :D
  3. Hatice Ceylan

Gelir misin ?

Gelir Misin? Sen Gittin Ben Darmadağın Kaldım Desem Gelir Misin? Bir Yangınsa Ayrılığın Yandım Desem Gelir Misin? Hayaller Gelince Dile En Kısa Rüyaya Bile Avucumda Resmin İle Daldım Desem Gelir Misin? Umutlar Uzak Kalınca Karardı Dünyam Usulca Son Kez Bu...
  4. Hatice Ceylan

Ayasofya'nın iskelesi nihayet sökülüyor

Ayasofya'nın iskelesi nihayet sökülüyor İmparator Iustiniaos tarafından inşa ettirilen ve dünyanın en önemli yapılarından biri olan Ayasofya Müzesi'nin adeta ayrılmaz parçalarından biri olan inşaat iskelesi 16 yıl sonra nihayet sökülüyor. UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan...
  5. Hatice Ceylan

Dünyanın En Çok Okunan Mektubu

Zaman alacak biliyorum, fakat eğer öğretebilirsen ona, kazanılan bir liranın, bulunan beş liradan daha değerli olduğunu öğret. Kaybetmeyi öğrenmesini öğret ona ve hem de kazanmaktan neşe duymayı. Kıskançlıktan uzaklara yönelt onu. Eğer yapabilirsen, sessiz kahkahalarin gizemini...
  6. Hatice Ceylan

Aşk Uyandığı Zaman

Aşk Uyandığı Zaman Yedi kat göğü dürüp, aşk diye sundukları gündü... Acıydı senden önce ve yazıktı gönlüm sen gitmeden önce. Habersiz gelip kurulmak yoktu kalbime, ardına bakmadan gitmekte yoktu kurduğumuz hiçbir hayalde. Gökyüzüne taşınacak, bulutların üstünde bahçeli evimizde...
  7. Hatice Ceylan

Can Dündar

Karanlıktaymışlar. İki embriyo, bir ana rahminde... Her şeyden habersiz bekleşiyorlarmış, sudan bir beşiğin içinde... Sarılıp birbirlerine, karanlıkta uyumuşlar öylece... Haftalar geçmiş, ikizler gelişmiş. Elleri, ayakları belirginleşmiş. Gözleri çıktıkça meydana, İkisi de çevrede olup...
  8. Hatice Ceylan

3 boyutlu televizyon yakında geliyor

3 boyutlu televizyon yakında geliyor Sky TV mühendisleri, 2009'da evlerimize 3 boyutlu televizyon keyfini getirmek için yeni bir sistem geliştirdi. Mevcut HD hizmeti üzerinden yayın yapacak ve yaklaşık 2 bin sterline satılacak 3 boyutlu ekranlar, 2009'da piyasaya çıkıyor. Gelecek yıl 3...
  9. Hatice Ceylan

TV yi İnternete bağlama

TV'yi İnternete bağlamak için dev adım Güney Koreli elektronik üreticisi Samsung ve Amerikan internet hizmet sağlayıcısı Yahoo, bir yandan bir başka Güney Koreli LG ve Amerikalı Netflix, diğer yandan televizyonları internet içeriğine bağlamak için ortaklık kurduklarını açıkladı. Samsung ve...
  10. Hatice Ceylan

Photoshop çalışmalarım

Arkadaşlar photoshop çalışmalarımı sizinle paylaşıcam umarım beğenirsiniz...
  11. Hatice Ceylan

Photoshopta gif resmi neden açılmıyor

Arkadaşlar elimdeki adobe photoshop cs4 te gif resmi açamıyorum...Öyle bi imkanım yok mu been gif resmini alıp o resim üzerinde eklemeler ve düzenlemeler yapmak istiyorum bunu bu programla yapabilirmiyim...umarım ne demek istediğimi anlamıştırsınız cvbınızı bekliyorum...
Yukarı Alt