Arama sonuçları

1. mrtcvk123

Tr.Gg 'ye Uyumlu Hazırlanmış ve Ayrılmış CSS TASARIMLAR

Çok güzel bir paylaşım yapmışsınız.Tr.Gg kullananlar için çok yararlı
  2. mrtcvk123

Photoshop Site Boyutu

Erkin bey teşekkürler tablo genişliklerini nasıl düzelticez acaba anlatırmısınız?
  3. mrtcvk123

Photoshop Site Boyutu

Arkadaşlar ben photoshop'dan birisine örnek bir size tasarlamak istedim.Sitenin tasarımını bitirdim..Kaydettikten sonra siteyi dreamweaver aktarıyorum ama orda sitenin boyutu çok büyük gözüküyor acilen bu tasarımı'da halletmek gerekiyor.Size psd sini veriyorum dreamwear'a aktardığınızda çıkan...
  4. mrtcvk123

erka matbaa logo

1. Çalışmanız çok güzel olmuş 2. çalışmanız biraz daha geliştirilirse daha güzel çalışmalar ortaya çıkabilir...Çalışmalarınızı çöpe atmanıza gerek yok yinede bizimle paylaşın görmüş oluruz belki kötü dedikleriniz çok güzel olabilir...
  5. mrtcvk123

İnşaat ve Metal firması için yaptığım logo

Evet 2 tane yaptım zaten bir tanesi GNG Büyük birtanesi tam aynı boyutta...
  6. mrtcvk123

İnşaat ve Metal firması için yaptığım logo

İnşaat ve metal firmasına yaptığım logo çalışması.
  7. mrtcvk123

Şener Şen İllüstrasyon Çalışmam

Çok güzel bir çalışma olmuş başarılarınızın devamını dilerim.
  8. mrtcvk123

Denem FM Basit Logo Çalışması

Bu logoyu arkadaşım istediği için hazırladım.Kendisi bana logodaki resmi attı bu olsun dedi Deneme Fm yazısının üstünde o yüzden o resmi kullandım.İstesem daha iyi birşey yapacaktım ama arkadaşımın isteği böyleydi.Sizlere gösterdiğim iki logoyu sitesinde ayrı ayrı bölümlerde kullandı...Ama neden...
  9. mrtcvk123

Z Cafe&Bar Restaurant

Çok güzel bir çalışma herşeyi ayarlamışsınız..
  10. mrtcvk123

natür su logo çalışması

Eline sağlık güzel çalışmalar yapmışsın ben 3. çalışmanı seçtim..
  11. mrtcvk123

Navigasyon Bar Yapımı

Güzel çalışma teşekkürler.
  12. mrtcvk123

yüzden fazla styles kalıbı

Link kırık
  13. mrtcvk123

İslami İkonlar

Çok teşekkürler güzel paylaşım
  14. mrtcvk123

Merhaba

Hoşbulduk arkadaşlar.
  15. mrtcvk123

Pen tool kullanarak sarmal yapımı

@GÜNEL AYVACI Günel hanım yapmışsınız bende olmadıysa size video çekecektim :) neyse olduğuna göre sorun yok. Kolay Gelsin.
  16. mrtcvk123

10.000 Photoshop Gradient

Teşekkürler çok güzel bir paylaşım
  17. mrtcvk123

Merhaba

Selam arkadaşlar Ben Mert ÇEVİK aranıza katılalı 4 hafta falan olmuştur ama işlerden dolayı yeni konu açabiliyorum.Web Tasarım,Photoshop vb. programlarla uğraşıyorum.Aranıza katıldığımdan dolayı mutluyum.Tüm ekibe ve üyelere iyi çalışmalar.:rolleyes:
  18. mrtcvk123

Pen tool kullanarak sarmal yapımı

@GÜNEL AYVACI Günel hanım video bende şuan indiriyorum video açılmıyorsa codec olmuyordur.internneten indirebileceğiniz codecler var ama kaç versiyonunu indireceğinizi bilemiyorum.Video media playerda açılmıyorsa başka bir video oynatıcı falan indirebilirsiniz ozaman mutlaka olacaktır.
  19. mrtcvk123

Çim yazı efekti

Çok saolun Hatice hanım çok işime yarıcak
  20. mrtcvk123

Bu Resmi Nasıl Yapabilirim

Photoshop ile yapabilirsin dönen beşiktaş logosunun aynıswıonı sende yaparsın sana lazım olan arka taraftaki resim ve logo logoyu animasyonda tek tek döndürerek yapabilirsin bununla ilgili ders olmalı bakarsan bulabilirsin.
Yukarı Alt