Arama sonuçları

1. K

WordPress'in İstatistik Takipçisi eklentisi

Bu derste WordPress'in istatistik bilgilerini içinde tutan ve kaydeden tüb ziyaretçi bilgilerini görebildiğimiz StatPress eklentisini anlatmaya çalışacagım. Sitenizi yeni kurduğunuzda eklemenızı tavisye ettiğim ilk eklentilerden biri WordPress kullanıcalarına şiddetle tavsiye ettiğim bir...
  2. K

Site Dışı Seo Kitabı Artık Ücretsiz !

Bundan tam 1 yıl önce pdf olarak çıkardığım ve büyük ilgi gören Site Dışı Seo Kitabı çıkmasından tam 1 yıl sonra ücretsiz olarak sizlere sunulmaktadır. Konu ekinden indirebileceğiniz kitap ile site dışı tüm seo detaylarını bu pdf kitap ile bulabileceksiniz. Site Dışı Seo ve Tüm Detayları...
  3. K

Google Pagerank™ (Geniş Açıklama)

Google Pagerank™ (Pr) Nedir? Pagerank dilimizde tam karşılığı olmayan Google terimidir.Genellikle webmasterlar tarafından ''Link Popülerliği'' veya ''Link Puanı'' olarak algılanır ama terim olarak Pagerank denir.Pagerank Google'nin sitelere verdiği bir değerdir. Google Pagerank™ Nasıl...
  4. K

Google Yeni Site Bağlantıları

Birkaç gün önce site ismi şeklinde yaptığım aramalarla Google’ın yeni site bağlantıları şablonunu hayata geçirdiğini farkettim ve siz değerli Seo Hocası takipçilerini bu konu hakkında bilgilendirmek istedim. Şuan tüm Google sitelerinde (Google.com.tr dahil) site bağlantıları kısmı değişmiş...
  5. K

Selamın Aleyküm

selamın aleyküm.nasılsınız arkadaşlar.ben kendimden bahsedeyim grafik işlerinden fazla bilgim yok seo vbulletin wordpress ahanda biraz php biliyorum elimden geldikce o bölümlerde bilgilerimi sunucam :)
Yukarı Alt