Merhaba Arkadaşlar benim bir halay ve tiyatro ekibim var bu ekip için bir logo arıyorum nasıl bir şey yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olumusunuz ekibimizin adı Grup Kanka bana bir kaç örnek yapabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim üsteki resim e gif yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım flash ta yapır dediler ama kullanmasını bilmiyorum siz bana yardımcı olursanız sevinirim size şöyle tarfi edim sistematik yazıyor ya altan geçen serit kırmızıdan siya doğru geçerek...
ellerine sağlık güzel olmuş diğer yorum yapan arkdaşa katılıyorum logo için font değilde çizerek yaparsan daha iyi olur hem gelişme açısından hemde ilerleme :)
Arkadaşım eline sağlık çok güzel olmuşlar bende bu konuda yeniyim ama fikrimi söylemek istedim bence logo tasarlarken 2 renk kullanırsan daha güzel olur diye düşünüyorum
Arkadaşlar CorelDRAW ı sadece 30 dakka görsel etim cd ne baktım ondan sonra çalışmaya başladım. Demekki her şey azim. Bir yayıncılık yeni bir isimle piyasaya çıkmak istiyorlarmış bende bir kaç logo istediler bende kafama göre bir şey yaptım yazı puntosu kullanmadan kendi çizimim sistematik...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.