Arama sonuçları

1. Enver ARTAN

İşte Çalışmalarım (halay ekibi için)

Teşekkürler durmak yok devam
  2. Enver ARTAN

İşte Çalışmalarım (halay ekibi için)

Arkadaşlar biraz yardım istedim konuyu kitlediniz buyrun çalışmalarım umarim bir şeyler çıkartabilmişimdir.
  3. Enver ARTAN

Logo Yardım

Merhaba Arkadaşlar benim bir halay ve tiyatro ekibim var bu ekip için bir logo arıyorum nasıl bir şey yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olumusunuz ekibimizin adı Grup Kanka bana bir kaç örnek yapabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.
  4. Enver ARTAN

flashtan gif yardım

Teşekkür ederim ellerine sağlık ama hareket etmiyor sabit gif olmuş yani hareketli gif olarak anlatamamışım sanırım
  5. Enver ARTAN

flashtan gif yardım

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim üsteki resim e gif yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım flash ta yapır dediler ama kullanmasını bilmiyorum siz bana yardımcı olursanız sevinirim size şöyle tarfi edim sistematik yazıyor ya altan geçen serit kırmızıdan siya doğru geçerek...
  6. Enver ARTAN

logoçalışmalarım

ellerine sağlık başarılarının devamını dilerim
  7. Enver ARTAN

Buda benim çalışmam

sanırım böyle bir şey demek istedin
  8. Enver ARTAN

İlk logo ve logotype çalışmalarım

ellerine sağlık güzel olmuş diğer yorum yapan arkdaşa katılıyorum logo için font değilde çizerek yaparsan daha iyi olur hem gelişme açısından hemde ilerleme :)
  9. Enver ARTAN

bir tekstil firması için logo

Arkadaşım eline sağlık çok güzel olmuşlar bende bu konuda yeniyim ama fikrimi söylemek istedim bence logo tasarlarken 2 renk kullanırsan daha güzel olur diye düşünüyorum
  10. Enver ARTAN

Buda benim çalışmam

Arkadaşlar CorelDRAW ı sadece 30 dakka görsel etim cd ne baktım ondan sonra çalışmaya başladım. Demekki her şey azim. Bir yayıncılık yeni bir isimle piyasaya çıkmak istiyorlarmış bende bir kaç logo istediler bende kafama göre bir şey yaptım yazı puntosu kullanmadan kendi çizimim sistematik...
  11. Enver ARTAN

Yeniyim bu da benim cdr yaptığım logo

tşk ler arkadaşlar durmak yok devam
  12. Enver ARTAN

Yeniyim bu da benim cdr yaptığım logo

Arkadaşlar coreldraw ı yeni kullanmaya başladım kendime bi tanede logo yaptım umarim beğenirsiniz
  13. Enver ARTAN

Grafik Tasarım Çalışmaları - 3

emeğine sağlık kardeşim
  14. Enver ARTAN

bunada bi yarum yaparsanız :)

çalışman bencede harika olmuş emeğine sağlık kardeşim başarılarının devamını dilerim
  15. Enver ARTAN

Amblem-logo calısması

eline sağlık
  16. Enver ARTAN

lOGO ÇALIŞMAM

eline sağlık
  17. Enver ARTAN

LOGO & BANNER & GİF ANİMASYON & AVATAR vb. Çalışmalarım....

eline sağlık kardeşim harika olmuş valla ne güzel darısı başımıza
  18. Enver ARTAN

Merhaba

Merhaba arkadaşlar Ben k.maraştan Enver artan nasılısnız aranıza yeni katıldım bu ama site çok güzel bizler için ellerinize sağlık
  19. Enver ARTAN

Dreaweaver 8 videolu ders anlatımı

eline sağlık babacan kullanmak isteyenlerin her zaman işini görür
Yukarı Alt