Arama sonuçları

1. denizkızı

Emprime Soru - cevap

Selam Gül hanım,öncelikle ilginiz ve çabalarınız için çok teşekkür ediyorum. Benim anlatmak istediğim, CMYK basılacak bir desenin çalışma tekniği nedir? RGB'de kanallardan,çizerek veya brush v.s gibi desenine göre çalışır,en sonda tramlayıp çıkışa yollarız. Diyelimki çalışmamız gereken meteryal...
  2. denizkızı

Emprime Soru - cevap

Merhaba arkadaşlar ben daha öncede sorduğum soruyu gözden kaçabileceğini düşünerek yineliyorum,bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa lütfen yardım edebilirmi?, CMYK renk ayrımı çalışmadım.Yarım ton veya tramlı desenleri RGB'den kanalları ayırarak veya desenine göre brush kullanarak çalıştım...
  3. denizkızı

Emprime Soru - cevap

Sayın Yaşar Karadeniz,yardımınız için teşekkürler, çok faydalı bilgiler ama çok teknik. Benim istediğim daha pratik olarak, "biri bu desen CMYK basacak veya CMYK tarzında çalış" dediği zaman izlemem gereken yol ile ilgili bilgilerdi. Yinede yardımlarınız için teşekkürler. Saygılar.
  4. denizkızı

Emprime Soru - cevap

Merhaba arkadaşlar,ben uzun zamandır tekstil desinatörlüğü ve baskı tasarımları yapıyorum; fakat bugüne kadar hiç CMYK renk ayrımı çalışmadım.Yarım ton veya tramlı desenleri RGB'den kanalları ayırarak veya desenine göre brush kullanarak çalıştım. Bana genel olarak CMYK nın mantığını...
  5. denizkızı

:))Merhaba

Bir kere daha merhaba ve bu güzel karşılama için ayrıca teşekkür ediyorum. Saygılar.
  6. denizkızı

:))Merhaba

Selam arkadaşlar yeni üyeyim, siteye emek veren her arkadaşa çok teşekkür etmek istiyorum. Ben tekstil desinatörüyüm,yıllardır bu işi yapmama rağmen,gelişme ,ilerleme hiç bitmez, emeği geçenlere,sorulara yılmadan cevap verenlere sonsuz sevgi ve saygılar.
Yukarı Alt