Arama sonuçları

1. idris gümüş

Adını Sen Koy 2009

Fragman: Resim: Film konusu: Can (Ali İl), delice sevdiği Aybige (Melis Birkan) ile bir hafta sonra evlenecektir. Ama hayatının kadınını çocukluk arkadaşı Ilgaz (Cemal Toktaş)’la tanıştırdığında, garip bir şey olur: Ilgaz’ın Aybige’ye karşı tutumu, şaşılacak kadar soğuktur. En güvendiği...
  2. idris gümüş

Ninjanın İntikamı

Fragman: Resim: Şu duruşa bakar mısınız ne asalet ama dimi :D :p Yapım: 2009 ~ ABD, Almanya Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera, Suç Yönetmen: James Mcteigue Senaryo: Andy Wachowski, Larry Wachowski, J. Michael Straczynski, Matthew Sand Yapımcı: Andy Wachowski, Larry Wachowski, Joel...
  3. idris gümüş

Terra'yı Kurtarmak | Sadece 3D Sinemalarda |

Fragman: Resim: Film konusu: Konusu: İnsan ırkının evsiz kalan tek varlıgı Terra’ya göz koyunca barış içinde yaşayan uzaylı gezegeni imha edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Terrian’lı asi genç Mala bu olayı durdurabilmek için elinden geleni yapacaktır.. Tür : Bilim Kurgu /...
  4. idris gümüş

Alvin Sincaplar 2

Fragman: Resim: Film konusu: Alvin ve Sincaplar'ın hikâyesi üç sincapın evlerinin yılbaşı ağacı satan bir firma tarafından kesilmesiyle başlıyor. Üstelik bu olurken minik sincaplar hala kovuklarındadır. ağaç şirket tarafından Ian Hawk (David Cross)'a gönderilir. Hawk Los Angeles'ta...
  5. idris gümüş

Ejder Kapanı

Fragman: Resim: Çocuk tecavüzcülerini öldüren bir katilin izinde adalet kavramının sorgulandığı filmde, iki deneyimli dedektif Abbas ( Uğur Yücel ) ve ' Akrep ' Celal ( Kenan İmirzalıoğlu ) bir seri katilin peşine düşerler. Katilin kurbanları aftan yararlanıp çıkan sübyancılardır. Eldeki...
  6. idris gümüş

Photoshop image ready hakkında yardım

Selam. arkadaşlar ben imageready'de aynı anda 2 obje yada layer'ı oynatamıyorum biri bittikten sonra diğeri başlıyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba ? Bu resimde ışın geçişi var sağdan sola gidiyor ben yazının altına da aynı efektin farklı şeklini yapmak istiyorum bunun tersine. örnek resim:
  7. idris gümüş

Eşkiya - Şener ŞEN -

Fragman: Resim: Film konusu: 35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıyajandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran (Şener Şen). Baran 35 yıl sonra hapisten çıkınca ilk işi köyüne dönmek olur...
  8. idris gümüş

Recep ivedik 3

fragman: resim: film konusu: Babaannesinin ölümünden sonra Recep İvedik kendisini kötü hissetmekte ve son derece komik depresyon belirtileri göstermektedir. Her gece gördüğü bir kabus da sinirlerini iyice bozmuştur. Bu kabustan kurtulmaya çalışan Recep, mahallenin ev kadınlarından, en...
  9. idris gümüş

Apokalipto

Fragman: resim: film konusu: Güçlü Maya Krallığı, gittikçe yayılan şehirler kurarak, gökyüzünü delen piramitler yaparak ve olağanüstü kültürel ve bilimsel başarılar elde eden etkileyici gelişmiş bir toplum inşa ederek Amerika’da 1000 yıldan fazla bir süre hüküm sürdü. Ondan sonra, tarihin...
  10. idris gümüş

isyan Equilibrium

fragman: resim: adamın duruşu bile farklı değil mi arkadaşlar :) Yapım Yılı 2002 Gösterim Tarihi 2004 Süre 107dk oyuncular Christian Bale, John Preston, Emily Watson, Mary Taye, Diggs Brandt ve Angus MacFadyenDuPont Yönetmen Kurt Wimmer Senarist Kurt Wimmer Müzik Klaus...
  11. idris gümüş

Tanrının Kitabı

fragman: resim: Film konusu: Amerikan yapımı filmi Albert ve Allen Hughes kardeşler yönetmiş. Kardeşler bu filmle ''From Hell'' (Cehennemden Gelen) filminden beri ilk defa biraraya geliyorlar.Başrollerini ise Denzel Washington , Gary Oldman , Mila Kunis , Paylaştığı '' The Book of Eli''...
  12. idris gümüş

Titanların savaşı

fragman: Resim: Film konusu: Nihai güç için süren mücadele, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan, tanrılar arasındaki savaş da dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus, ailesini...
  13. idris gümüş

çok filim hareketler bunlar

fragman. resim: Bkm Mutfak ekibi gerçek tatilin peşinde.herkesin tatilden beklentisi farklıdır.BKM mutfak’ın filminde hepsine yer vardır. Türk sinemasında denenmemiş bir anlatım dilini kullanan bkm mutfak ekibi, dokuz ayrı öyküyü ve film türünü tek filme sığdırarak bir ilki...
  14. idris gümüş

Sherlock Holmes 2009

Konu: Arthur Conan Doyle’un dünyaca ünlü karakteri Sherlock Holmes’ün dinamik yeni uyarlamasında Holmes (Robert Downey Jr.) ve cesur ortağı Watson (Jude Law) en son maceralarına atılıyorlar. Dövüş tekniklerini, efsanevi zekası gibi silah olarak kullanan Holmes, bu macerasında ülkesini yok...
  15. idris gümüş

Sitemizin logosundan masa üstü resmi. [ deneme çalışması }

Merhaba Arkadaşlar. öncelikle belirtiyim ben acemiyim. Photoshop'ta böyle bişeyler yaptım sitemiz adına duvar kağıtları umarım işe yarıyorumdur az çok :) Herkeze Görsel Günler Dilerim:)
  16. idris gümüş

Photoshop hatalı açılıyor.

Selam arkadaşlar bir sorunla karşılaşıyorum photoshop'ı açarken. bu konu ile bilgisi olan var mı acaba ? qt-mt333.dll dosyası herhalde virüs var diye silinmiş ama bilgisayarımı komple tamara yaptm bişey çıkmadı. çalışma ortasından photoshop aniden kapanıyor ne bi hata veriyor nede bişe...
  17. idris gümüş

Photoshop'ta Burn tool ile yara izi yapımı

Selam arkadaşlar. eğer bilen varsa bilmeyen arkadaşlar için anlatıyorum. umarım işinize yarar arkadaşlar. Tamamen bana aittir anlatım uygulama Yara izi yapmak için Photoshop'ta çok yolu var ama bence bu en kısası ve en kolayı 1 - Resmimizi Açalım ( Resminiz ne kadar kaliteliyse o kadar iyi...
  18. idris gümüş

Yardıma ihtiyacım var (Brush/Plug-in yükleme)

Merhaba. Arkadaşlar iyi geceler. Photoshop cs2 kullanıyorum brushes plug ın vs yüklüyorum ancak ps'de görünmüyor bilgisi olan var mı acaba ? ( photoshop - Yerel D - sürücüsüne yüklü bu arada )
  19. idris gümüş

Merhaba. Bir MardinLi :)

Merhaba Arkadaşlar; Ben Tekin Kıbrıs'tan Aranıza Dahil Olmaktayım. PhotoShop'ta Çoğunuz Kadar İyi Değilim Ama Bu Yolda İlerlemekteyim Umarım Sizlerin Vermiş Olduğu Engin Bilgileriniz İle Daha Da İyi Olurum.
Yukarı Alt