Arama sonuçları

1. solkroşe

photoshop deneme çalışmam

İkinci resimdeki tahta boşluklarındaki renkleri de silseydiniz, gerçeklik payı daha iyi olurdu. Güzel çalışma elinize sağlık.
  2. solkroşe

Aşk Tanrıçası Manipülasyonu

Teşekkürler arkadaşlar.
  3. solkroşe

Kozmik Ekran Görüntüsü

4. solkroşe

Yazı Efekti

5. solkroşe

3D Wallpaper Çalışması

Xara3D ve photoshop.
  6. solkroşe

3D Wallpaper Çalışması

7. solkroşe

Karanlık Gotik Çalışması

@vodafoneduygu Bu kullandığım brush ile alakalı bir şey. Resme sert fırça darbesi yerine yumuşak darbeler vururak çıkarıyorum hepsi bu.
  8. solkroşe

Dövme Deneme

Çok teşekkürler hocam çok iyi ilgilenmişsiniz konuyla. Çok iyi detaylara girip anlatmışsınız ve dövmenin derinliğini de göz alıcı bir şekilde bacağa oturtmuşsunuz. Dediğiniz gibi çok sert bırakmışım dövmeyi Opacity veya modlarıyla biraz daha oynasaymışım güzel bir sonuç elde ederdim. Çok...
  9. solkroşe

Dövme Deneme

Onları çok eskiden deniyordum ve pek gerçekçilik vermiyordu resme. Bu kez 8 layer açarak çalıştım ve bu diğer(eski) çalışmalarıma oranla çok farklı bir çalışma oldu. Zaten buraya eklememin sebebide, benim için görüşleriniz. Teşekkür ederim.
  10. solkroşe

Küçük Aşıklar(Kitap kapağı)(Önü)

İyi çalışman lazım üstünde :) Hem Can yayınların kapağı böyle değil :)
  11. solkroşe

CS2'de 3D Metin Efekti

12. solkroşe

Dövme Deneme

İlk kez denediğim bir çalışma. O kadar açtığım konulardan şimdi bu da ne oluyor diyorum kendime. 8 layer ile çalıştım basit bir çalışma ama gerçekçi olduğunu düşünyorum birde sizin fikrinizi almak istiyorum. Gerçeklik payı ne kadar sizce? Kullandığım Dövme
  13. solkroşe

NikeID

@Ertan_ Burada açtığım konuların hepsini ben yapıp paylaşıyorum.
  14. solkroşe

Günahkar

Saçlara pek önem vermedim keserken malum bayağıu zamanımı aldı bu çalışma.
  15. solkroşe

Yardım: Joker Makyajı Yapımı

@mrth Senin için araştırdım ve dersi buldum. Çok iyi bir ders umarım işine yarar. İşte link: https://www.grafikerler.org/photoshop-dersleri/22316-joker-makyaji-ders.html#post110305
  16. solkroşe

Joker Makyajı Ders

Batman filminin unutulmaz kahramnı jokerin makyajını anlatmak için bu konuyu açıyorum ve kendisini saygıyla anıyorum. Başlayalım. İlk adımda makyajı yapacağımız yüzümüzü kırmızı çemberdeki Polygonal Lasso Tool ile seçiyoruz. Ardından [CTRL + C] ve [CTRL + V] kombinasyonunu kullanarak...
  17. solkroşe

I Love Botanica

Güzel bir can sıkıntısı olmuş. Başarılı bir çalışma, tebrikler.
  18. solkroşe

NikeID

19. solkroşe

Günahkar

20. solkroşe

Karanlık Gotik Çalışması

Yukarı Alt