Çok teşekkürler hocam çok iyi ilgilenmişsiniz konuyla. Çok iyi detaylara girip anlatmışsınız ve dövmenin derinliğini de göz alıcı bir şekilde bacağa oturtmuşsunuz. Dediğiniz gibi çok sert bırakmışım dövmeyi Opacity veya modlarıyla biraz daha oynasaymışım güzel bir sonuç elde ederdim. Çok...
Onları çok eskiden deniyordum ve pek gerçekçilik vermiyordu resme. Bu kez 8 layer açarak çalıştım ve bu diğer(eski) çalışmalarıma oranla çok farklı bir çalışma oldu. Zaten buraya eklememin sebebide, benim için görüşleriniz. Teşekkür ederim.
İlk kez denediğim bir çalışma. O kadar açtığım konulardan şimdi bu da ne oluyor diyorum kendime. 8 layer ile çalıştım basit bir çalışma ama gerçekçi olduğunu düşünyorum birde sizin fikrinizi almak istiyorum. Gerçeklik payı ne kadar sizce?
Kullandığım Dövme
@mrth
Senin için araştırdım ve dersi buldum. Çok iyi bir ders umarım işine yarar. İşte link: https://www.grafikerler.org/photoshop-dersleri/22316-joker-makyaji-ders.html#post110305
Batman filminin unutulmaz kahramnı jokerin makyajını anlatmak için bu konuyu açıyorum ve kendisini saygıyla anıyorum. Başlayalım.
İlk adımda makyajı yapacağımız yüzümüzü kırmızı çemberdeki Polygonal Lasso Tool ile seçiyoruz.
Ardından [CTRL + C] ve [CTRL + V] kombinasyonunu kullanarak...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.