Arama sonuçları

1. Cihat Şeker

Form tasarlamak

yani formu istediğiniz grafik yazı vs. özellikleri kazandırmak istiyorsan önce css'lerini yazar belirlersin. Daha sonra form içinde class veya id belirterek formuna bu özellikleri entegre edebilirsin. :)
  2. Cihat Şeker

Xml Sorunu

Flash & XML şu adresi incelersen sorununa çözüm bulabilirsin. :)
  3. Cihat Şeker

Merhabaaa :):)

hoşgeldin nurşah.
  4. Cihat Şeker

Bu kodda hatam nerede?

<br><span style="font-size:7;">Dün: <font color="red"><?php echo $dunku; ?></font> | Bugün: <font color="red"><?php echo $bugunku; ?></font> | Toplam:<strong> <font color="red"><?php echo $toplamziyaret; ?></font> </span></font></td><br> Böyle denersen sorunun çözülür. :)
  5. Cihat Şeker

Güncelleme Tamam :)

öncelikle gözünüz aydın.. daha sonra güle güle kullanmanız dileğiyle.. :)
  6. Cihat Şeker

Afis konsept tasarimlar 3

fena değil.. daha iyi olabilirmiş.. :)
  7. Cihat Şeker

Sinema Camiasından Yıldızlar Kaydı…Sinema Camiasından Yıldızlar Kaydı…

Türk sinemasının bir dönem en güzel yüzleri arasında yer alan Sevda Nur, 1944 İstanbul’ doğumluydu. 1960’larda sahneye ilk kez dansöz olarak adımını atan güzel oyuncu, daha sonra beyazperdeye geçerek pek çok yerli filmde yardımcı kadın oyuncu rollerinde yer almıştı. Görüntü yönetmeni Gani...
  8. Cihat Şeker

Fidan Ajans Kurumsal Kimlik Çalışması

gayet güzel çalışmalar.. başarılarının devamını dilerim Kerim ÖKSÜZ.. :s8:
  9. Cihat Şeker

Microsoft: Ballmer yanlış konuşmuş olabilir!

yani sana katılıyorum hemen bitirmemeleri lazım bence şuan en kararlı işletim sistemi xp'den sonra..
  10. Cihat Şeker

İstanbul'da Overlock Gösterisi

Dünyanın en büyük Overclock yarışması olarak kabul edilen MSI Master Overclocking Arena 2011'in EMEA Finali bu yıl Nisan ayında İstanbul'da yapıldı. İstanbul, bu yıl 15-16 Nisan tarihlerinde dünyanın en büyük overclock yarışmasına ev sahipliği yaptı. Anakart ve ekran kartlarıyla ünlü MSI...
  11. Cihat Şeker

Microsoft: Ballmer yanlış konuşmuş olabilir!

Microsoft CEO'su Steve Ballmer, Tokyo'da yapılan geliştiriciler konferansında şirketin bir sonraki işletim sisteminden bahsetmiş, onu ilk kez 'Windows 8' olarak adlandırmıştı. Ancak Microsoft'un yaptığı bu son açıklama ile 'sonraki işletim sistemi' ibaresine geri döndük. Ballmer'ın Windows 8'li...
  12. Cihat Şeker

Genel Wordpress Hataları ve Çözümleri

WordPress Fatal error: Out of memory Hatası WordPress tabanlı bir sistem kullanıyorsanız ve Fatal error: Out of memory Hatası veriyorsa demekki biryerlerde limitleri zorluyorsunuz demektir. Limitleri biraz daha arttırarak bu soruna çözüm bulabiliyoruz. Çözüm .htaccess dosyamıza aşağıdaki...
  13. Cihat Şeker

Psd şablonlar

eski ama hoş şablonlar kullanmak isteyenlerin işini görür.. :)
  14. Cihat Şeker

Yüksek kalitede çiçek resimleri

güzel resimler.. paylaşım için teşekkürler zbkdygn :)
  15. Cihat Şeker

Floral Swirls - Vector

hoşş renklermiş.. teşekkürler.. :)
  16. Cihat Şeker

Dinazorlara Yolculuk / 30.04.2011

Dinazorlar hep ilgimi çekmiştir.. Bilgi için teşekkürler.. :s8:
  17. Cihat Şeker

Hangi spor?

Basketbol.. izlerim, oynarım.. :s8:
  18. Cihat Şeker

Var mısın? Yok musun?

konuyu hortlatalım :D yok malesef.. altta ki ne olacak bu dünyanın hali ? :D
  19. Cihat Şeker

Sanat Terimleri Sözlüğü ' C ' Harfi ( Görsel )

Bilgilendirici yazılarınız için teşekkürler.. :s8:
  20. Cihat Şeker

Topkapı Sarayı / Topkapi Palace

Topkapı sarayına en son ne zaman gittim hatırlamıyorum ama bu fotoğrafları görünce dejavu gibi birşey oldu diyebilirim.. :p
Yukarı Alt