Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

@grafikerrrrr Bu yorum sanırım bana ithafen yazılmış, yanlış anlamıyorsam ve bana yazılmışsa eğer resim öğretmenim ben size ''imla yoksunu'' filan demedim size yazdığım tek mesaj aşağıda alıntıdadır. İmla yoksunu demekle aşağıdaki yorum arasında dağlar hatta okyanuslar vardır. Keyifli...
  2. Emre DEMİRCİ

İndesign'de Pragrapy style font değişimi (soru)

@enes İstediğin bir örnek paragraf olustur sonra onu pragraf stili yap daha sonrada hepsini seçip yaptıgın pragraf stiline çevir. uygulamalı olarak ders ekleyemiyorum yogun bir şekilde çalıştıgım için kolay gelsin sana.
  3. Emre DEMİRCİ

İndesign'de Pragrapy style font değişimi (soru)

Umarım işine yarar Pragrapy style font değişimi;
  4. Emre DEMİRCİ

Mock-up Seti

@Ömer YILDIZ @Hasan ÇELİK @Hasan DİLSİZ @Özgül Rica ederim, faydalı olması dileklerimle.
  5. Emre DEMİRCİ

Mock-up Seti

@Ali DANIŞAN Rica ederim faydalı olması dileklerimle.
  6. Emre DEMİRCİ

Brandday-3 / Emre Çetiner

Başarılar dilerim :)
  7. Emre DEMİRCİ

3ü1 Arada Kapak

Sanırım facebook zaman tüneli kapağı? Fotoğraf çekimi sizemi ait? Yazılar koyu zeminde kaybolmuş daha açık renklerde yazmanız gerekirdi. İsim sağ alt köşeye daha çok yakışırdı.
  8. Emre DEMİRCİ

ilk çalışmam

İlk çalışman olarak bence gayat güzel, zamanlar daha iyilerini yapacaksındır başarılar.
  9. Emre DEMİRCİ

Brandday.net/ Tülay Yılmaz

Yarışma için başarılar dilerim.
  10. Emre DEMİRCİ

Photoshopta Bu Efekt Nasıl Yapılır ?

@muratz Tam anlamı ile konudaki resim gibi bir şey ortaya çıkartılmak isteniyorsa bunun tek yolu uzun pozlama yapmaktır. Görseldeki tüm özellikler photoshop ile meydana çıkmaz. Yalnızca bir iki özelliği photoshopta yapılabilir.
  11. Emre DEMİRCİ

Mock-up

@İsmail ÇOBAN @zynp ,@Hasan DİLSİZ Rica ederim, faydalı olması dileklerimle.
  12. Emre DEMİRCİ

Mock-up

@Demet YILDIZ Rica ederim :)
  13. Emre DEMİRCİ

Mock-up

@Demet YILDIZ Kendi kendine düzeldi link indirebilirsin :)
  14. Emre DEMİRCİ

Mock-up

@Erkal ÇOŞKUN @Aslı SAYILIR Rica ederim. Faydalı olması dileklerimle. :)
  15. Emre DEMİRCİ

Mock-up

Tasarımlarda Kullanılacak Çeşitli Mock-up'lar 3 format PSD | JPEG Önizleme | 186.20 MB open psd layer rapidshare Telif hakları! nedeni ile linkler site yönetimi tarafından silinmiştir. ŞİFRE : www.grafikerler.org
  16. Emre DEMİRCİ

Photoshopta Bu Efekt Nasıl Yapılır ?

@RuZzgaR Merhaba aramıza hoşgeldin. Erkal Bey'e katılıyorum. Bir makinanız var ise tripot yardımı ile 30sn. pozlamayla bu şekilde sonuç alabilirsiniz.
  17. Emre DEMİRCİ

merhaba arkadaşlar :-)

Aramıza hoşgeldin faydalı olması dileklerimle. Hayırlı olsun.
  18. Emre DEMİRCİ

Logo tasarımında en sık yapılan 10 hata...

Erkal bey paylaşımınız için teşekkürler, keyifle okudum. @Murat Güler Bugün bir logo tasarımına fiyat verdim. Çok değil 5 dk. sonra cevap geldi, -ohaaaa bu fiyat ne 70 tl den yukarı fiyat verilmedi diye. hafif bi tebessüm attım çok güzel yazdım, vay be dedim geçtim :=)
  19. Emre DEMİRCİ

Photoshop'u daha hızlı kullanmak için ipuçları

Paylaşımın için teşekkürler.
  20. Emre DEMİRCİ

Google ın Türklere İsyanı

@nuriQocca Şakamısın sen ? :D
Yukarı Alt