Arama sonuçları

1. BURÇİN DAMLA YETEN

barkod programı hakkında

arkadaşlar bir barkod örneği geldi elime ama bunu yapmam için program lazım oldugunu öğrendim bana yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  2. BURÇİN DAMLA YETEN

Logo Mardin

rica ederim ama şöyle de düşünebilirsin mardin ismi geçince aklına ne geliyor ? bunun üsütünde de çalışabilirsin :D
  3. BURÇİN DAMLA YETEN

Logo Mardin

ciziminiz güzel olmuş ayrıntılar verilmiş programda güzel ilerliyorsunuz ama logoda en çok gözüme çarpan altaki yuvarlık oldu çok fazla yuvarlatılmıs başka birşey denenebilir bence yazı fontunda aralarını çok açmıssınız daha estetik bir font kullanabilirsiniz. Sana haddim olmadan senin...
  4. BURÇİN DAMLA YETEN

2010 bebek takvimi

"teşekkür ederim murat bey " "sayın hastam bu işte bir reklam alanı düşünmedim bu işte ki tek düşüncem biraz daha calışmanın üstünde değişiklik yaparak kişiye özel yapmak bunun içinde bebeğinin resmi koyucak bir alan ayırmak ama bugünlerde içinde reklam alanıda olan bir firmaya çalısma...
  5. BURÇİN DAMLA YETEN

Detaylı Hazır Kurumsal Kimlik Vektörleri(Aİ)

süper paylaşım teşekkürler
  6. BURÇİN DAMLA YETEN

2010 bebek takvimi

valla benim kendi işim olduğu için calışma saatlerim ve günlerim benim durumuma göre değişebiliyor. :D Ama bu işi genel düşündüğümde haklısınız acemilik işte tatil günleri filan araştırmadan direk yaptım öyle inşallah bir sonraki denememde bunları düzgün şekilde sizlere sunucam. :) Teşekürler
  7. BURÇİN DAMLA YETEN

freehand de fontlardaki harf arası sorunu

dosyayı bende inceledim ama sorun göremedim. Şuan arkadaşa bundan başka bir çözüm bulamadım şuan belki o çözüm işe yarar diye düşündüm
  8. BURÇİN DAMLA YETEN

2010 bebek takvimi

teşekkür ederim Abdullah bey :D:D
  9. BURÇİN DAMLA YETEN

Vektörel çizim Power Pop Girl :)

haklısınız corel nedendir bilmem ama bana aşırı karışık gelir bir türlü kullanamadım.
  10. BURÇİN DAMLA YETEN

@Hat-Min ben teşekkür ederim. Corel kullanmam ama freehand kullanıyorsanız size yardımcı olabilirim. https://www.grafikerler.org/dersler/ bu alandanda diğer program derslerine erişebilrsiniz
  11. BURÇİN DAMLA YETEN

freehand de fontlardaki harf arası sorunu

freehand bazen hiç sebepsiz bu tarz hatalar veriyor bende freehand 10 kullanıyorum bazen buna benzer sorunlarla karşılaşıyorum. genelde programı yeniden yüklediğim de sorun ortadan kalkıyor. Bu yöntemi deneyebilirsiniz.
  12. BURÇİN DAMLA YETEN

2010 bebek takvimi

ilk takvim denemem yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler :)
  13. BURÇİN DAMLA YETEN

3 günde bunları yapıyorsanız bu azimle çok daha başarılı işler çıkarırsınız. Sizi yürekten tebrik ediyorum başarılar dilerim
  14. BURÇİN DAMLA YETEN

Bebek Vektörleri

teşekkürler bu güzel paylaşımlar için :)
  15. BURÇİN DAMLA YETEN

merhaba deneme

ailemize hoş geldiniz :D
  16. BURÇİN DAMLA YETEN

doğa için çal

http://dogaicincal.com/index.html Doğa İçin Çal, bir agaclar.net projesidir. Dünya'nın hali ortada. Yerküresiyle, atmosferiyle tehlike sinyalleri verip duruyor. Küresel iklim değişikliği bir dert; seller, taşkınlar, buzulların erimesi, kıyıların denizler tarafından yutulması ihtimali...
  17. BURÇİN DAMLA YETEN

Aşk-ı Memnu Dizisine Bir Çikolata Çalışması

@Gökhan Ayvaz evet o diziye ait tüm resimlerde beren saatin ayrı bir güzelliği var bende çok severim o resimlerini kıvanç için yapacağınız çalışma beni çok mutlu eder şimididen teşekkürler :D SN. Kerim Öksüz haklısınız böyle bir yakışıklıya bu kadar bayan hayranı varken ona da...
  18. BURÇİN DAMLA YETEN

Merhabalar Efendim

ailemize hoş geldiniz dilek hanım
  19. BURÇİN DAMLA YETEN

Eylül ayı yarışma sonuçları

dereceye giren tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
Yukarı Alt