Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Basit ama yaratıcı tasarım uygulamaları...

Her biri yaklaşık birer dakiada yapılan 8 adet basit ama ilginç proje...
  2. Erkal COŞKUN

İhtiyarın Öğütleri (Sıcak ve küçük bir öykü)

Nette dolaşırken rastladım ve hoşuma gittiği için siiznle de paylaşmak istedim... İhtiyarın öğütleri... İş dünyasında kriz var. İnsanlar işten çıkarılıyorlar. Önce kıdemliler, ardından gençler. Ancak kıdemliler, kriz yokken de işten çıkarılıyorlardı. Gerek şirketin çalışanlarına...
  3. Erkal COŞKUN

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@Cemal Canlı Neden kızsın :) Kupalar da, kalpler de kırılmasın kapmpanyasına kızılırmı hiç. :D:
  4. Erkal COŞKUN

Takvim Kapak Tasarımı...

Eline sağlık, gayet güzel olmuş. Staj döneminde çıkan bir iş için hiç fena değil :) Sağ alttaki mavi halkada taşma var, sonradanmı oldu acaba o ? :)
  5. Erkal COŞKUN

@Demet YILDIZ Bir musibet bin nasihattan iyidir :allalla:
  6. Erkal COŞKUN

@Demet YILDIZ Benim gibi fincan dan vazgeçerseniz hem kırık bir fincanınız olmaz, hem gözünüz yolda kalmaz :)
  7. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN Benimki karışık, bilahare anlatırım :P:P
  8. Erkal COŞKUN

Haber Sitesi Logo & Kurumsal

@İsmail ÇOBAN Sen çok kalmışsın :) Çekilecek yer değildi, ben 8. gün de kurtuldum :) Neyse, şimdi Hasan arkadaşın konusu askerlik anılarıyla dolmasın :) Bilahare bıdı bıdı yaparız :)
  9. Erkal COŞKUN

küresel ısınma afiş

Fotoğraf deforme edilmiş, yanlardan basılmış ya da sündürülmüş. Ciddi bir grafik tasarım hatası. Rahatsız edici duruyor. Hal böyle iken diğer detaylara bakmak gereksiz.
  10. Erkal COŞKUN

Gördüğünüz en ilginç rüya...

Bugün rüyamda Zülfü Lüvaneli gelip, yıllardır seni arıyorum, aradığım ses sensin, nerelerdeydin şimdiye kadar, hemen sana bi kaset yapmamız lazım diyor :) Hayırdır inşallah :D
  11. Erkal COŞKUN

Logo tasarımında en sık yapılan 10 hata...

@aliemrey Faydalı olması dileği ile...
  12. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Ön grakif bilen muhasebeci de iş görür :) Çerçeveyi daraltmayın :)
  13. Erkal COŞKUN

Haber Sitesi Logo & Kurumsal

@İsmail ÇOBAN Sendemi İsmail :)
  14. Erkal COŞKUN

Noe Media Kartvizit | Sedat Gül

Temiz bir çalışma olmuş Sedat bey. Bir iki küçük detay... Bana kalırsa Mahalle kelimesini kısaltarak kullanmışsanız (mah.), sokak kelimesindie kısaltmalısınız (Sok.). No:'da iki noktadan önce boşluk yok, D : arasında da olmasa daha bir bütünlük sağlanmış olur. Ve Mah. tan sonra bir boşluk :)...
  15. Erkal COŞKUN

Dünyanın en gereksiz adamı :)

@aspirin_00 Keyifli pazarlar o zaman :)
Yukarı Alt