Arama sonuçları

1. Mehmet ÖZDEMİR

Logo İsteğim

forumdan sadece ücret mukabilinde çalışma isteyebilirsiniz, bunu açtığınız konuda açıkça belirtmek zorundasınız... konunuzu geri dönüşüm kutusuna taşıyorum...
  2. Mehmet ÖZDEMİR

Akıncı Kartvizit | N.Tr.

sade ve net... emeğinize sağlık...
  3. Mehmet ÖZDEMİR

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

bir çizgide yürümem...
  4. Mehmet ÖZDEMİR

Grafikerler tanışma ve kaynaşma alanı :)

e, o zaman bende yazayım... Kahramanmaraş Merkezdeyim. 7 yıldır grafik tasarımla uğraşıyorum. ilk olarak Mac de quark kullanarak gazete yapmaya başladım. daha sonra bir yerde corel i gördüm ve programı istedim. 8'miydi, 9'mu hatırlamıyorum. daha sonra çeşitli matbaalarda çalışarak baskıya...
  5. Mehmet ÖZDEMİR

Tüm İslam Aleminin Miraç Kandili Mübarek Olsun.

Duanız kabul, ameliniz makbul, hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun...
  6. Mehmet ÖZDEMİR

Vektörel Hat (Kaligrafi) Sanatı Çalışmaları

güzel bir paylaşım murat bey.... klavyenizin tuşlarına sağlık ... :)
  7. Mehmet ÖZDEMİR

Corelde bu işlem nasıl yapılıyor

@Erkan Nehir bu şekilde tasarım yapar müşteriye sunar onay alırsınız. müşteri onayından sonra tekrar mı tasarım yapacaksınız :) bboymuzo anlatmak istediği, yapılan bir işi bu şekilde sunuma nasıl hazırlarız demek istemiş. yapılan bir tasarımı bu şekilde sunuma hazırlamak daha kolaydır. Önce...
  8. Mehmet ÖZDEMİR

İslami Psd (Hat ile, İlahi ente maksudi ve rıdake matlubi)

geçersiz bağlantı. link/linkler güncellendiği takdirde konu ilgili bölüme tekrar taşınacaktır.
  9. Mehmet ÖZDEMİR

İndesign'da PDF yapma

@sultan28 görünmeyen görselin olduğu sayfayı pdf'den silin. o sayfayı jpg yapıp tekrar ekleyin...
  10. Mehmet ÖZDEMİR

İndesign'da PDF yapma

bu konuda yardımcı olacaktır... https://www.grafikerler.org/adobe-indesign/36515-indesign-de-forma-yapmak.html
  11. Mehmet ÖZDEMİR

Tasarım Dersleri (mehmet özdemir)

PowerClip, Yazı metni ya da vektörel bir nesne içine başka bir nesneyi (yazı metni, resim imajı vb.) yerleştirmektir. Örneğin bir metin yazdınız. Ve bu metinin içine bir resim koymak istiyorsunuz. Öncelikle içine atılacak ve içine atacak objelerin aynı sayfada olmasını sağlayın. Öncelikle imajı...
  12. Mehmet ÖZDEMİR

gazete reklam çalışması-2

@Hasan Güner teşekkürler hasan bey...
  13. Mehmet ÖZDEMİR

@--şerife-- teşekkürler şerife hanım... zaman dar olduğu için pek ayrıntıya girmedim...
  14. Mehmet ÖZDEMİR

kısa zamanda yapılan bir çalışma, değerli yorumlarınıza...
  15. Mehmet ÖZDEMİR

film afişi tasarım.

elinize sağlık şerife hanım... sadece textlerde kullandığın renk biraz sönük kalmış...
  16. Mehmet ÖZDEMİR

imgur.com ile foruma resim yüklemek

@Murat VARDAR umarım faydalı olur murat bey....
  17. Mehmet ÖZDEMİR

logo yenileme

@--şerife-- teşekkürler şerife hanım....
Yukarı Alt