forumdan sadece ücret mukabilinde çalışma isteyebilirsiniz, bunu açtığınız konuda açıkça belirtmek zorundasınız... konunuzu geri dönüşüm kutusuna taşıyorum...
e, o zaman bende yazayım... Kahramanmaraş Merkezdeyim. 7 yıldır grafik tasarımla uğraşıyorum. ilk olarak Mac de quark kullanarak gazete yapmaya başladım. daha sonra bir yerde corel i gördüm ve programı istedim. 8'miydi, 9'mu hatırlamıyorum. daha sonra çeşitli matbaalarda çalışarak baskıya...
@Erkan Nehir
bu şekilde tasarım yapar müşteriye sunar onay alırsınız. müşteri onayından sonra tekrar mı tasarım yapacaksınız :) bboymuzo anlatmak istediği, yapılan bir işi bu şekilde sunuma nasıl hazırlarız demek istemiş. yapılan bir tasarımı bu şekilde sunuma hazırlamak daha kolaydır. Önce...
PowerClip, Yazı metni ya da vektörel bir nesne içine başka bir nesneyi (yazı metni, resim imajı vb.) yerleştirmektir. Örneğin bir metin yazdınız. Ve bu metinin içine bir resim koymak istiyorsunuz. Öncelikle içine atılacak ve içine atacak objelerin aynı sayfada olmasını sağlayın. Öncelikle imajı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.